Frontpage image
Frontpage image

Jobly Inspire

Tavoita ja luo vetovoimaa kysyttyjen osaajien keskuudessa kokonaisvaltaisella palvelulla, jossa Alma Joblyn asiantuntijat varmistavat sinulle onnistuneen rekrytoinnin laadukkailla mediaratkaisuilla sekä puhuttelevilla kampanjoilla ja sisällöillä. Jobly Inspire tuottaa valitusta tasosta riippuen keskimäärin 2000-4500 ilmoituksen lukukertaa.

Kokonaisvaltainen ja henkilökohtainen palvelu.

Joblyn ammattilaiset rakentavat rekrytointikampanjat puolestasi ja kampanjoita optimoidaan koko niiden keston ajan. Panostusta voit säädellä kolmen eri vaihtoehdon avulla: Inspire++, Inspire+ ja Inspire.

 

 

Inspire ++
Vähintään 4500 lukukertaa

Suurimmalla mediabudjetilla, LinkedInillä sekä aktiivisia ja passivisia työnhakijoita tavoittavalla kohdennetulla bannerikampanjalla ilmoituksesi todella huomataan! HINTA 4000 € + alv 24%.

Inspire +
Vähintään 3000 lukukertaa

Suurella mediabudjetilla ja asiantuntijamedia-LinkedInin avulla tavoitat suuren määrän työnhakijoita. HINTA 2500 € + alv 24%.

Inspire
Vähintään 2000 lukukertaa

Laaja näkyvyys, etenkin Alma median vahvoissa kotimaisissa medioissa. HINTA 1700 € + alv 24 %

 

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme räätälöivät juuri teille sopivan kampanjan.

Ota yhteyttä

 

Jobly-inspire kampanjan työpaikkailmoitus voi sisältää vain yhden tehtävänimikkeen ja -kuvauksen. Jobly vastaa kampanjoiden rakentamisesta ja trafikoinnista. Kampanjoita optimoidaan koko niiden keston ajan. Kampanjan minimikesto on 14 vuorokautta. Kampanja käynnistetään kahden arkipäivän sisällä tarvittavien materiaalien vastaanottamisesta. Mainoksissa käytetään ensisijaisesti asiakkaan toimittamaa kuvaa. Hakuajan muutos voi vaikuttaa luvattuihin lukukertoihin, mikäli kampanja-aika lyhenee alkuperäisestä.
Varaamme oikeuden optimoida ja valikoida käytettävät mainosmediat. Käytetyt mediat raportoidaan kampanjan päätyttyä. Esimerkiksi Facebookin käyttöehdot rajoittavat poliittisten ja yhteiskunnallisiin asiakysymyksiin vaikuttavien työpaikkojen markkinointia. Näissä tapauksissa sosiaalisen median markkinointi korvataan muilla medioilla.
Jobly Inspire-tuotteen tasosta riippuen lupaamme 2000+ - 4500+ lukukertaa. Mikäli luvattua tulosta ei ole saavutettu kampanjan loppuun mennessä (minimikesto 14 vrk), jatkamme ilmoituksen voimassaoloa veloituksetta enintään 60 vrk ja varmistamme mainonnan keinoin, että luvattu tulos saavutetaan.