Frontpage image
Frontpage image

Jobly Adapt

Älykäs ja mukautuva työkalu työpaikkojen markkinointiin

Tervetuloa Adaptin maailmaan – uuteen, älykkääseen työkaluun, joka on suunniteltu mukautumaan sinulle sopivimpien työnhakijoiden löytämiseen.

Jobly Adapt 450 EUR

Miksi Jobly Adapt?

Adapt mukautuu yrityksesi rekrytointitarpeisiin. Sen avulla voit automatisoida rekrytointimarkkinointiasi ja markkinointibudjettisi optimoituu automaattisesti rekrytointiisi sopivaksi. Se on tehokas, älykäs ja mukautuva rekrytointityökalu, jolla voit säästää aikaa, tehostaa rekrytointiprosessiasi ja saada parempia tuloksia. Adaptin avulla löydät sinulle sopivimman työntekijän.

 

Älykäs ja mukautuva rekrytointityökalu

Adapt on suunniteltu automatisoimaan rekrytointimarkkinointiasi ja optimoimaan markkinointibudjettisi. Se mukautuu tarkasti yrityksesi rekrytointitarpeisiin.

Säästä aikaa ja tehosta prosessia

Adaptin avulla voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen, kun se hoitaa rekrytointiprosessin puolestasi.

Parempia tuloksia

Vähintään 400 lukijaa ilmoituksellesi

Adapt auttaa löytämään juuri sinulle sopivimmat työnhakijat, mikä takaa onnistuneen rekrytoinnin.

Frontpage image
Frontpage image

Jobly Adapt on suunniteltu automatisoimaan rekrytointimarkkinointisi

Markkinointikanavat – Alma Media, Google Ads, Facebook, Instagram ja RTB House

Jobly Adaptin työpaikkailmoitus voi sisältää vain yhden tehtävänimikkeen ja -kuvauksen. Kampanjoita optimoidaan niiden koko keston ajan. Kampanjan minimikesto on 10 päivää. Hakuajan muutos voi vaikuttaa luvattuihin lukukertoihin, mikäli kampanja-aika lyhenee alkuperäisestä.
Varaamme oikeuden optimoida ja valikoida käytettävät mainosmediat. Facebookin käyttöehdot rajoittavat poliittisten ja yhteiskunnallisiin asiakysymyksiin vaikuttavien työpaikkojen markkinointia. Näissä tapauksissa sosiaalisen median markkinointi korvataan muilla medioilla.
Jobly Adapt -tuotteelle lupaamme vähintään 400 lukukertaa kampanjan kestäessä vähintään 10 päivää. Mikäli luvattua tulosta ei ole saavutettu kampanjan loppuun mennessä (minimikesto 10 vrk), jatkamme ilmoituksen voimassaoloa veloituksetta enintään 60 vrk ja varmistamme mainonnan keinoin, että luvattu tulos saavutetaan. Varaamme oikeuden tehdä muutoksia tuotteeseen.