Skip to main content

Keittiöpäällikkö

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme Kairatien tuotantokeittiöön keittiöpäällikköä, jonka tehtäväkenttään kuuluu monipuolisesti erilaisia työnjohdollisia tehtäviä yhdessä muiden keittiöpäälliköiden kanssa. Vastuualueiden ja tehtävien jako tapahtuu tiiminä kaikkien kolmen (3) keittiöpäällikön kanssa yhteistyössä siten, että huomioon otetaan kunkin ammatilliset vahvuudet ja aikaisempi työkokemus. Keittiöpäällikkö toimii työnjohtajana omalle tiimilleen, vastaa oman alueensa toiminnallisuudesta, materiaalihankinnoista, talouden hallinnasta, työvuorosuunnittelusta, omavalvonnasta, asiakasyhteistyöstä, työsuojelusta ja kokonaisuuden hallinnasta sekä on jäsen ruoka- ja puhtauspalvelun johtoryhmässä. Toiminnanohjausjärjestelmänä käytetään Aromi 14:a ja työvuorolistat suunnitellaan Numeron-ohjelmalla. Lisäksi käytössä on Microsoftin ohjelmistot.

Edellytämme hakijalta alan ammattikorkeakoulututkintoa tai aikaisempaa opistotason koulutusta, hygieniapassia sekä kokemusta ammattikeittiön esihenkilö- tai työnjohtotehtävistä. Lisäksi edellytämme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyviä TVT-taitoja. Lisäksi arvostamme hyviä suunnittelu-, organisointi- ja tiimityötaitoja, joustavuutta ja paineensietokykyä erilaisten yllättävien ja muuttuvien tilanteiden selvittämiseen sekä kannustavaa, osallistuvaa ja vastuullista, rohkeasti asiat loppuun saakka luotsaavaa otetta. Onhan asenteesi kotimaiseen itsevalmistettuun ruokaan ja arjen ruokakulttuuriin intohimoinen. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Keittiöalan ammattilainen, nyt on mahdollisuus päästä töihin nykyaikaisen ison tuotantokeittiön ammattitaitoiseen ja mukavaan työyhteisöön kehittämään omalta osaltasi Rovaniemen kaupungin lasten ja nuorten ruokapalveluja. Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan kokoaikaisen työsuhteen. Työ on päivätyötä maanantaista perjantaihin, mahdollisia yksittäisiä lauantaipäiviä lukuun ottamatta. Olet tärkeä osa ruoka- ja puhtauspalvelun henkilöstöä sekä yksi tuotantokeittiön keulakuvista. Meitä työskentelee yhteensä noin 80 ammattilaista kaupungin eri kohteissa. Kannustamme työntekijöitämme halutessaan kouluttautumaan ja myös etenemään urallaan. Työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi ateriaetu, työterveyshuolto sekä liikuntaa, kulttuuria ja omaa hyvinvointia mahdollistava ePassi.

Toimen peruspalkka on 4RUO30C1 (2875,13 €/kk)

Jos tulet valituksi, sinun on toimitettava nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastasi.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa sekä KVTES:n määräyksiä.

Toimen täyttämisessä noudatetaan anonyymiä rekrytointimenettelyä. Käytännössä rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Taustatiedoissa kysyttävät tiedot eivät näy rekrytoivalle esihenkilölle. Tavoitteenamme on anonyymin rekrytointimenettelyn avulla kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen ja työkokemukseen. Anonyymin rekrytointimenettelyn vuoksi ei ole mahdollisuutta jättää CV:tä liitteenä.

Tointa haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Hakuaika päättyy 12.12.2025 klo 23.59.

Mikäli ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, voi kirjallisen hakemuksen toimittaa osoitteella Rovaniemen kaupunki, Ruoka- ja puhtauspalvelut, palvelualuepäällikkö Hajnalka Kiss-Herttua, PL 1008, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan toimen nimike. Myöhässä tulevia hakemuksia ei oteta huomioon.

http://www.rovaniemi.fi/rekry Yhteystiedot

Lisätietoja antavat palvelualuepäällikkö Hajnalka Kiss-Herttua, puh. 0400-261 131 ja
palveluohjaaja Ritva Ojala, puh. 0400-694 690

Lisätietoja organisaatiosta

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelut, Ruokapalvelu

Rovaniemen kaupungin ruokapalvelun piiriin kuuluu kaupungin koulut ja päiväkodit, joita on yhteensä 52 eri puolilla kaupunkia. Ateriat niihin valmistetaan kylmävalmistusmenetelmällä Kairatien tuotantokeittiössä, jossa tuotetaan noin 10500 ruoka-annosta arkipäivinä koulujen toiminta-aikana. Koulujen ollessa kiinni lomien aikana, ruokaa valmistetaan vain päiväkotien tarpeisiin. Tuotantokeittiössä työskentelee keittiöpäälliköitä, keittiömestareita, kokkeja ja ruokapalvelutyöntekijöitä arkipäivinä erilaisissa työvuoroissa. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät työskentelytilat ja modernit laitteet sekä ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa on hyvä työskennellä.

Metsäruusuntie 18

Rovaniemi 96400

Tehtävän muut tiedot

  • Etätyö: Ei etätyömahdollisuutta
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti