Frontpage image
Frontpage image

Aloita rekrytointi nyt

ja löydä parhaista työntekijöistä sopivin.

Alma Jobly on vastaus tämän ajan rekrytointihaasteisiin - kun haluat tavoittaa kaikki suomalaiset ja täyttää paikat nopeasti. Parhaiden markkinointiteknologioiden sekä Alma Median tunnettujen laatumedioiden avulla sopivat työnhakijat löytävät työpaikkasi ja brändisi tehokkaasti.

 

Ilmoita työpaikka maksutta Joblyyn

Palvelumme työnantajille

Alma Jobly - ainoa työnhakupalvelu, joka tavoittaa kaikki ja takaa tulokset.

Me takaamme tulokset rekrytointikampanjaasi

Takaamme lukijamäärät kaikkiin rekrytointikampanjoihin - ainoana Suomessa.

Kampanjoiden tehokkuus

50 prosenttia tehokkaampi kuin kilpailijat

Kilpailijoihimme verrattuna rekrytointikampanjamme tuottavat tuloksia vähintään 50 prosenttia tehokkaammin.

Alma Media logo

Alma-näkyvyys - tavoita kaikki

Saat etusivun paikan rekrytointi-ilmoituksille Suomen johtavissa uutis- ja talousmedioissa, kuten Iltalehti, Kauppalehti, Talouselämä ja Tekniikka&Talous.

Vastuullisuus

Vastuullisuus

Ensimmäinen rekrytointipalvelu, joka mahdollistaa arvopohjaisen työnhaun.

Frontpage image
Frontpage image

JOBLY INSPIRE

Onnistu kriittisissä rekrytoinneissa.

Jobly Inspire -rekrytointikampanja takaa tulokset. Joblyn asiantuntijat rakentavat kahden viikon kampanjan puolestasi. Asiantuntijamme optimoivat ja kohdentavat kampanjaa koko sen keston ajan, mikä takaa tasosta riippuen 2200-6000+ ilmoituksen lukukertaa.

Lue lisää


Logot vierekkäin


Asiakkaitamme


Palveluksessasi Alma Jobly.

Kun haluat löytää parhaista työnhakijoista sopivimman kustannustehokkaasti, tarvitset helpon ja joustavan rekrytointiprosessin ja -palvelun.

 

Tarttumisen arvoisia tilaisuuksia

Käyttäjä voi hakea työpaikkoja esim. toimialan, tehtävän tai yrityksen mukaan. Jobly on maailman ensimmäinen työnhakupalvelu, joka mahdollistaa myös aidon arvopohjaisen työnhaun.  

Kun käyttäjä hakee työpaikkaa, hän saa suosituksia samankaltaisista paikoista. Jobly oppii tuntemaan käyttäjiä – mitä enemmän hakija käyttää sivustoa, sitä osuvampia ehdotuksia hän saa.  

 

Tavoittavuus ja tuloksellisuus

Palvelemme ja houkuttelemme sekä aktiivisesti töitä etsiviä että nykyiseen työhönsä tyytyväisiä. Alman digiverkosto tavoittaa viikottain 3,3 miljoonaa suomalaista. Siihen yhdistetty voimakas digimarkkinointi Googlessa, rautainen re-targeting ja vahva sosiaalisen median näkyvyys luovat rekrytointimarkkinoinnin menestysreseptin.

 

Löydä parhaista sopivimmat työnhakijat

Kun julkaiset työpaikkailmoituksen, ehdotamme sinulle tehtävänkuvaan soveltuvien työnhakijoiden profiileja. Siksi kannustammekin työnantajia täyttämään työpaikkailmoituksen tiedot huolella.  

Joblya käyttävät yritykset pääsevät etsimään sopivien kandidaattien profiileja veloituksetta. Jos sopiva tyyppi löytyy, häneen voi ottaa suoraan yhteyttä sivustomme kautta.  

Parempia tuloksia. Sinulle sopivilla hinnoilla ja ratkaisuilla.

Virherekrytointi syö aikaa, rahaa ja resursseja. Siksi sopivimman henkilön nopea löytäminen on tärkeää. Kanssamme säästät rahaa, aikaa ja resursseja. Laajemmalla tuotevalikoimalla palvelemme entistä paremmin. Niin helpoissa kuin haastavimmissa rekrytoinneissa. Katso työpaikkailmoitustuotteemme.

 

Onnellisempi työelämä alkaa tästä

Jobly on maailman ensimmäinen työnhakupalvelu, joka mahdollistaa aidon arvopohjaisen työnhaun. Tuomme sivuille Upright Projectin riippumatonta vaikuttavuusdataa, joka kertoo selkeästi, minkälainen vaikutus yrityksellä on yhteiskuntaan, tiedonjakoon, kansanterveyteen ja ympäristöön. 

Arvopohjainen työnhaku on yrityksille herkullinen mahdollisuus. Riippumaton data näyttää aidosti, mitä hyvää yritys tuottaa koko ympäröivään yhteiskuntaan. Se tarjoaa myös valintaa tukevaa lisätietoa työnhakijalle ja on yrityksille keino erottautua. Ilmoittamalla työpaikan Joblyssa olet mukana luomassa läpinäkyvää ja onnellisempaa työelämää.

Pysy kartalla ajankohtaisista HR- ja rekrytointiaiheista!
Tilaa Jobly Klubin uutiskirje

Työnantaja - liity Jobly Klubin uutiskirjeen tilaajaksi ja pysy ajan tasalla kiinnostavista ja ajankohtaisista HR- ja rekrytointiaiheista. Saat kuukausittain tiiviin lukupaketin työsi tueksi. Saat tiedon myös tulevista tapahtumistamme.

 

 

Tilaa uutiskirje