News

Uusimmat artikkelit
Vaikka Suomessa halutaan usein ajatella, että vain pätevyydellä on merkitystä, tutkimusten mukaan lihavuus laskee työntekijän palkkaa.
Metsäteollisuuskonserni Metsä Group on ottanut anonyymin rekrytoinnin ensisijaiseksi menetelmäkseen uusien työntekijöiden haussa.
Etätyöskentelyyn vaaditaan toimivia työtapoja, selkeää viestintää ja itsenäistä otetta työskentelyyn. Jobly listasi 10 toimivaa vinkkiä, joiden avulla saat eniten irti etäpäivistä.
Tekoälyn uskotaan mullistavan työelämän lähitulevaisuudessa. Työnhakupalvelu Jobly selvitti, miten yksilöt ja yhteisöt voivat sopeutua muutokseen parhaalla mahdollisella tavalla.
Kesätyö ulkomailla tarjoaa hyviä mahdollisuuksia nuorille ja aikuisille, jotka haluavat kehittää kielitaitoaan, kulttuurista ymmärrystään ja ammatillisia taitojaan.
Työn ja vapaa-ajan tasapainottaminen on tärkeää oman hyvinvoinnin ja onnellisuuden kannalta. Kun akut saa ladattua säännöllisesti kunnolla, on myös työnteko tehokkaampaa.
Työnhakupalvelu Jobly testasi, kuinka hyvän työhakemuksen tekoäly osaa kirjoittaa. Lopputulos on varsin hyvä, mutta ei korvaa työnhakijan omaa kädenjälkeä täysin.
Työn tuunaaminen on unohdettu keino lisätä työn imua. Se on kuitenkin yksi tehokkaimmista tavoista parantaa työhyvinvointia. Mikä parasta, se on mahdollista ihan kaikille.
Jos ei ole pitkiin aikoihin hakenut töitä, voi alkuun pääseminen olla hankalaa. Kokosimme vinkit avuksesi.