News

Uusimmat artikkelit
Kevät on opettajarekrytointien aikaa. Silloin hakijoita on paljon liikkeellä ja paikkoja eniten auki. Opettajien rekrytointiin liittyy muutamia erityispiirteitä, jotka on hyvä ottaa huomioon.
Johtaminen, koulutus, vertaistuki ja matalan kynnyksen palvelut ovat kulmakiviä työntekijöiden mielen hyvinvoinnin tukemisessa.
Työnhakupalvelu Jobly kertoo, millä aloilla oli eniten avoimia työpaikkoja tammikuussa 2024. Ota samalla haltuun vinkit, miten välttää yleiset virheet työnhaussa.
Uuden työntekijän rekrytointi vaikuttaa suoraan yrityksen menestykseen ja kehitykseen. Ota nämä asiat huomioon, kun käynnistät rekrytointia.
Kun hyvät arjen käytännöt, psykologiset perustarpeet ja psykologinen turvallisuus ovat kunnossa, työ edistää jaksamista ja ennaltaehkäisee työuupumusta.
Ikäsyrjintä on yksi isoimmista ikääntyvien kohtaamista haasteista työelämässä. MIELI ry:n asiantuntija kertoo, mihin uran loppuvaiheessa kannattaa panostaa.
Parhaat EB-teot ja ammattilaiset palkitaan Magnet Awardsissa. Ilmoittautuminen huhtikuussa järjestettävään tapahtumaan on nyt auki.
Psykologin mukaan stressi ja ahdistus ovat täysin normaaleja tunteita haastavissa tilanteissa. Näillä vinkeillä voit helpottaa työnhaun aiheuttamaa stressiä.
24. huhtikuuta 2024 järjestettävässä kilpailussa palkitaan vuoden 2023 merkittävimpiä tekoja ja EB-ammattilaisia.