Työtehtäviin kuuluu päivittäinen ruoanvalmistus lounas- ja tilausasiakkaille, raaka-aineiden käsittely, omavalvonnasta huolehtiminen sekä keittiön yleinen siisteys ja järjestys. Kokilta odotetaan kykyä suunnitella ja valmistaa monipuolisia, maukkaita ja visuaalisesti houkuttelevia annoksia yhdessä tiimin kanssa.
Työ on monipuolista ja vastuullista osallistut aktiivisesti ravintolan toiminnan kehittämiseen sekä keittiön päivittäisiin rutiineihin. Työ on pääasiassa arkipäivisin, mutta tarvittaessa myös viikonloppuvuoroja voi olla.
Edellytämme aiempaa kokemusta kokin työstä sekä hyvää paineensietokykyä kiireisissäkin tilanteissa. Hygieniapassi on välttämätön. Arvostamme oma aloitteisuutta, positiivista asennetta ja yhteistyökykyä.
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/50293085-3...
Yhteystiedot: Hakemukset ja CV:n voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen [email protected].
Liitä hakemukseesi ansioluettelo (CV) ja lyhyt esittely itsestäsi.
Työpaikan osoite:
Työ alkaa: 05.01.2026
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 18.12.2025 22:00
Ilmoitus jätetty: 04.11.2025 00:09
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 50293085-37a9-4447-9b0e-d127f4cc1a17
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
.