Odotukset
Koulutus: Alempi korkeakoulututkinto
Työkokemus: 7 vuotta
Kielitaito: Englanti, Suomi
Työpaikkakuvauksen yhteenveto
Palkkatiedot: Palkkapyyntö per kuukausi
Palkkakausi: Kuukausittain
Sopimustyyppi: Kokoaikainen, Vakituinen
Haemme asiakkaallemme Bonne Juomat Oy:lle laatupäällikköä. Tehtäviin kuuluu mm. elintarviketurvallisuusmääräysten, alan standardien sekä sisäisen laadun ja elintarviketurvallisuuden toteuttamisesta. Lisäksi vastuullasi ovat omavalvonnan ja yrityksen laatujärjestelmän FSSC22000 ylläpito ja noudattaminen, ympäristöjärjestelmän rakentaminen, HACCP-suunnitelman ylläpitäminen ja kehittäminen. Tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle. Työtehtäviisi kuuluu myös Bonnen vastuullisuus – ja ympäristöasioista vastaaminen, kehittäminen ja ylläpito. Lisäksi kontaktoit Bonnen raaka-ainetoimittajia sekä sopimuskumppaneita ja pidät ko. tahoihin aktiivisesti yhteyttä toimenkuvasi puitteissa.
Työnkuvaus
Bonne Juomat Oy on Lohjalla toimiva aitojen, maukkaiden ja terveellisten hedelmä-, marja- ja juurestuotteiden valmistaja. Toiminta alkoi vuonna 1998 ammattikeittiöille tarkoitetuilla mehuilla. Nykyinen tuotevalikoima sisältää täysmehuja, mehujuomia, välipalajuomia, shot-juomia, nektareita, makeuttamattomia ja sokeroituja mehutiivisteitä, hedelmä- ja marjasoseita sekä lähdevesiä.
Laatupäällikkönä vastaat seuraavista tehtävistä:
- Laadunhallinta- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien toteuttaminen, ylläpito ja kehittäminen.
- Varmistat vaatimustenmukaisuuden paikallisten ja kansainvälisten elintarviketurvallisuusmääräysten, alan standardien ja sisäisten ohjeiden osalta.
- Johdat laadunvarmistusprosesseja, kuten auditointeja, tarkastuksia ja korjaavia toimenpiteitä.
- Edistät jatkuvaa parantamista yrityksen laatustrategian ja liiketoimintatavoitteiden mukaisesti.
- Tuet ja johdat projekteja, jotka parantavat elintarviketurvallisuutta, tuotelaatua ja toiminnan tehokkuutta.
- Teet tiivistä yhteistyötä tuotannon, hankintaketjun ja tuotekehityksen kanssa korkeiden laatu- ja turvallisuusstandardien ylläpitämiseksi.
Keskeiset taidot ja pätevyydet:
- Vahva tuntemus elintarviketurvallisuusmääräyksistä (esim. EU-säädökset, HACCP, ISO 22000, ISO 14001).
- Kokemus laadunhallinnasta elintarviketeollisuudessa
- Johtamis- ja projektinhallintataidot.
- Erinomainen viestintä- ja ongelmanratkaisukyky.
- Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
- Kokemusta työskentelystä suurten ja monipuolisten asiakkuuksien kanssa asiakkaalle arvoa luovissa projekteissa ja prosesseissa
- Kokemusta neuvotteluista eri asiantuntijoiden kanssa tuotteista ja tuotteiden laatuun ja vastuullisuuteen liittyvistä kysymyksistä
- Eduksi katsotaan, jos sinulla on osaamista ja/tai kokemusta elintarvike- tai juomateollisuudesta, elintarviketuotannon, elintarviketeknologian ja -kemian alalta, mikrobiologiasta tai tuotekehityksestä
Ammattilaisena olet proaktiivinen, tavoitteellinen ja erittäin motivoitunut suorittamaan tehtävät oikea-aikaisesti ja tehokkaasti. Etsimme henkilöä, jolla on vahvat vuorovaikutustaidot, ennakoiva asenne ongelmanratkaisuihin sekä kyky sopeutua muutoksiin ja haasteisiin.
Hae paikkaa viimeistään 15.1.2026 mennessä.
Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Arto Töyrä
[email protected]