Skip to main content

Laatupäällikkö

Odotukset
Koulutus: Alempi korkeakoulututkinto
Työkokemus: 7 vuotta
Kielitaito: Englanti, Suomi

Työpaikkakuvauksen yhteenveto
Palkkatiedot: Palkkapyyntö per kuukausi
Palkkakausi: Kuukausittain
Sopimustyyppi: Kokoaikainen, Vakituinen

Haemme asiakkaallemme Bonne Juomat Oy:lle laatupäällikköä. Tehtäviin kuuluu mm. elintarviketurvallisuusmääräysten, alan standardien sekä sisäisen laadun ja elintarviketurvallisuuden toteuttamisesta. Lisäksi vastuullasi ovat omavalvonnan ja yrityksen laatujärjestelmän FSSC22000 ylläpito ja noudattaminen, ympäristöjärjestelmän rakentaminen, HACCP-suunnitelman ylläpitäminen ja kehittäminen. Tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle. Työtehtäviisi kuuluu myös Bonnen vastuullisuus – ja ympäristöasioista vastaaminen, kehittäminen ja ylläpito. Lisäksi kontaktoit Bonnen raaka-ainetoimittajia sekä sopimuskumppaneita ja pidät ko. tahoihin aktiivisesti yhteyttä toimenkuvasi puitteissa.

Työnkuvaus

Bonne Juomat Oy on Lohjalla toimiva aitojen, maukkaiden ja terveellisten hedelmä-, marja- ja juurestuotteiden valmistaja. Toiminta alkoi vuonna 1998 ammattikeittiöille tarkoitetuilla mehuilla. Nykyinen tuotevalikoima sisältää täysmehuja, mehujuomia, välipalajuomia, shot-juomia, nektareita, makeuttamattomia ja sokeroituja mehutiivisteitä, hedelmä- ja marjasoseita sekä lähdevesiä.

 

Laatupäällikkönä vastaat seuraavista tehtävistä:

  • Laadunhallinta- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien toteuttaminen, ylläpito ja kehittäminen. 
  • Varmistat vaatimustenmukaisuuden paikallisten ja kansainvälisten elintarviketurvallisuusmääräysten, alan standardien ja sisäisten ohjeiden osalta.
  • Johdat laadunvarmistusprosesseja, kuten auditointeja, tarkastuksia ja korjaavia toimenpiteitä.
  • Edistät jatkuvaa parantamista yrityksen laatustrategian ja liiketoimintatavoitteiden mukaisesti.
  • Tuet ja johdat projekteja, jotka parantavat elintarviketurvallisuutta, tuotelaatua ja toiminnan tehokkuutta.
  • Teet tiivistä yhteistyötä tuotannon, hankintaketjun ja tuotekehityksen kanssa korkeiden laatu- ja turvallisuusstandardien ylläpitämiseksi.

 Keskeiset taidot ja pätevyydet:

  • Vahva tuntemus elintarviketurvallisuusmääräyksistä (esim. EU-säädökset, HACCP, ISO 22000, ISO 14001).
  • Kokemus laadunhallinnasta elintarviketeollisuudessa
  • Johtamis- ja projektinhallintataidot.
  • Erinomainen viestintä- ja ongelmanratkaisukyky.
  • Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
  • Kokemusta työskentelystä suurten ja monipuolisten asiakkuuksien  kanssa asiakkaalle arvoa luovissa projekteissa ja prosesseissa
  • Kokemusta neuvotteluista eri asiantuntijoiden kanssa tuotteista ja tuotteiden laatuun ja vastuullisuuteen liittyvistä kysymyksistä
  • Eduksi katsotaan, jos sinulla on osaamista ja/tai kokemusta elintarvike- tai juomateollisuudesta, elintarviketuotannon, elintarviketeknologian ja -kemian alalta, mikrobiologiasta tai tuotekehityksestä

 

Ammattilaisena olet proaktiivinen, tavoitteellinen ja erittäin motivoitunut suorittamaan tehtävät oikea-aikaisesti ja tehokkaasti. Etsimme henkilöä, jolla on vahvat vuorovaikutustaidot, ennakoiva asenne ongelmanratkaisuihin sekä kyky sopeutua muutoksiin ja haasteisiin.

 

Hae paikkaa viimeistään 15.1.2026 mennessä.

Lisätietoja tästä työpaikasta antaa
Arto Töyrä
[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti