Esperi Care Oy

Esperi Care Oy

About

Company profile type: 
Employer
Company size: 
1000+ employees
Company Turnover: 
Yli 100 000 000 €

Video: 

Company Locations

Esperi Care työnantajana

Tavoitteenamme on Suomen onnellisimmat asukkaat

Tehtävämme on tarjota turvallinen koti ja auttaa asukkaita elämään onnellista elämää omilla ehdoillaan. Pyrimme ennakoimaan hoitoalan ja yhteiskunnan tarpeita ja kehittämään toimintaamme siten, että pystymme tarjoamaan asukkaillemme hyvän elämän ainekset myös tulevaisuudessa. 

Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita asumispalveluita ikäihmisille, vammaispalvelun asiakkaille ja mielenterveyskuntoutujille ympäri Suomen.

Olisiko seuraava työpaikkasi Esperillä?

Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille eri asiakasryhmien parissa aina Helsingistä Sodankylään asti. Meillä työskentelee iso joukko osaavia ammattilaisia, jotka varmistavat asukkaillemme turvallinen ja elämänmakuisen arjen. Tutustu meihin lisää työnantajana ja hae osaksi meidän porukkaa!

Arvot ovat yrityskulttuurimme perusta

Ne kertovat tavoistamme toimia sekä siitä, mitkä asiat ovat meille tärkeitä. Vuoden 2021 alussa kutsuimme koko henkilöstömme, asukkaamme, asukkaidemme läheiset ja kunta-asiakkaamme mukaan keskustelemaan arvoista. Keskustelun lopputulokset, konsernimme arvot, löydät alta.

On ilo kohdata sinut.
Vuorovaikutus ja välittäminen ovat työmme perusta. Toisen ihmisen kohtaaminen on meille ilon hetki. Annamme kohtaamiselle aikaa ja olemme aidosti läsnä. Meillä jokainen on arvokas omana itsenään. 

Rehtiys on vahvuutemme.
Teemme mitä lupaamme. Tunnemme oman alamme ja tiedämme, mihin pystymme. Tekemisemme on läpinäkyvää sekä avointa. Teemme vastuullisia ratkaisuja ja luomme turvallisuutta kaikilla toimintamme tasoilla. Olemme toisiamme varten ja teemme työtä tiiviisti yhdessä.

Meissä on rohkeus uudistaa.
Johdamme tavoitteellisesti ja katsomme rohkeasti eteenpäin. Säännöllinen mittaaminen ohjaa kehittymistämme. Keräämämme osaaminen on voimavaramme, josta olemme ylpeitä. Olemme jokainen erilaisia ja opimme jatkuvasti toisiltamme. Kokeilemme uteliaina uutta ja löydämme yhdessä parhaat tavat toimia.