Esperi Care Oy

Esperi Care Oy

Tietoa yrityksestä

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Video: 

Pages

Yrityksen sijainnit

Esperi Care työnantajana

Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita asumispalveluita ikäihmisille, vammaispalvelun asiakkaille ja mielenterveyskuntoutujille ympäri Suomen. Meillä työskentelee iso joukko osaavia ammattilaisia, jotka varmistavat asukkaillemme turvallisen ja elämänmakuisen arjen. Meillä on avoinna mielenkiintoisia tehtäviä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille aina Helsingistä Sodankylään asti.

Miksi töihin meille?

❤ Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.
❤ Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Tarjoammekin sinulle laajan koulutustarjonnan (esim. saattohoito- ja validaatiokoulutus).
❤ Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Edenred virike-edun, Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työsuhdepyöräedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

Tutustu avoimiin tehtäviimme ja hae meidän työkaveriksi! 

Arvot ovat yrityskulttuurimme perusta

Ne kertovat tavoistamme toimia sekä siitä, mitkä asiat ovat meille tärkeitä. Vuoden 2021 alussa kutsuimme koko henkilöstömme, asukkaamme, asukkaidemme läheiset ja kunta-asiakkaamme mukaan keskustelemaan arvoista. Keskustelun lopputulokset, konsernimme arvot, löydät alta.

On ilo kohdata sinut.
Vuorovaikutus ja välittäminen ovat työmme perusta. Toisen ihmisen kohtaaminen on meille ilon hetki. Annamme kohtaamiselle aikaa ja olemme aidosti läsnä. Meillä jokainen on arvokas omana itsenään. 

Rehtiys on vahvuutemme.
Teemme mitä lupaamme. Tunnemme oman alamme ja tiedämme, mihin pystymme. Tekemisemme on läpinäkyvää sekä avointa. Teemme vastuullisia ratkaisuja ja luomme turvallisuutta kaikilla toimintamme tasoilla. Olemme toisiamme varten ja teemme työtä tiiviisti yhdessä.

Meissä on rohkeus uudistaa.
Johdamme tavoitteellisesti ja katsomme rohkeasti eteenpäin. Säännöllinen mittaaminen ohjaa kehittymistämme. Keräämämme osaaminen on voimavaramme, josta olemme ylpeitä. Olemme jokainen erilaisia ja opimme jatkuvasti toisiltamme. Kokeilemme uteliaina uutta ja löydämme yhdessä parhaat tavat toimia.
 

Lue lisää yrityksestä Esperi Care Oy

Filippiiniläinen kulttuuripäivä Soinnussa: Yhteisöllisyyden ja maistuvan ruuan juhla

Esperi Koti Soinnussa päästiin nauttimaan filippiiniläisestä yhteisöllisyydestä ja ruoasta, kun kodissa työskentelevät filippiiniläiset hoitajat järjestivät asukkaille ja henkilöstölle filippiiniläisen kulttuuripäivän.
Lue lisää

Pomo paikallaan – hyvä esihenkilö tuo työyhteisön yhteen

Hämeenlinnassa Hoivakoti Teerimäessä työyhteisö viihtyy toistensa kanssa niin työajalla kuin sen ulkopuolella. Teerimäkiläiset käyvät yhdessä pelaamassa sulkapalloa, lenkkeilevät, treenaavat kuntosalilla ja harrastavat ratsastusta. Jo vuosia toisensa tunteneiden työkaverusten uusin villitys on avantouinti. Yhteen hitsaantumisen onnistumisesta kysyttäessä lähes jokainen mainitsee ihanien työkavereiden lisäksi yhden henkilön – hyvän pomon.
Lue lisää

Työharjoittelu viitoitti tietä tulevaan

Esperi Koti Kuurnan Kartanot Kontiolahdella tarjosi harjoittelupaikan Sanni Malenille ja Laura Heiskaselle. Tulevaisuus on vielä avoinna, mutta harjoittelu on viitoittanut sekä Sannin että Lauran tulevaa urapolkua, sillä harjoittelusta jäi mielenkiinto mielenterveystyötä kohtaan.
Lue lisää