Skip to main content

Accountant, Jula Finland Oy, Espoo

Oletko utelias, itsenäisen työotteen omaava ja kehittämishenkinen kirjanpidon ammattilainen? Haluatko mukaan rakentamaan ja kehittämään jotain uutta Suomeen?

Jula kasvaa ja laajenee voimakkaasti ja avaa vielä tämän vuoden aikana viisi uutta tavarataloa Suomeen! Nyt etsimme kirjanpitäjää tukemaan taloushallinnon prosesseja kasvun yhteydessä ja toimimaan osana Suomen maaorganisaatiota ja tekemään tiivistä yhteistyötä myös Ruotsin taloushallinnon kanssa.

Kirjanpitäjänä vastaat erityisesti Jula Finland Oy:n juoksevan kirjanpidon tehtävistä ja rakennat taloushallintoa tukevia prosesseja eteenpäin. Haemme henkilöä, joka osaa ottaa itsenäisesti vastuuta, innostuu taloudesta, kasvusta ja uuden luomisesta.

Kirjanpitäjän tehtävät

Jula Finland Oy:n kirjanpitäjänä vastaat Suomen toimintojen kirjanpidosta. Hoidat yhtiön juoksevan kirjanpidon tehtäviä ja osallistut myös tilinpäätöksiin sekä vero-, Intrastat- ja työnantajamaksujen raportointiin ja tilintarkastuksen järjestämiseen. Työpäiväsi pitävät sisällään myös asiakas- ja toimittajamaksujen hallintaa, matkalaskujen käsittelyä sekä mm. kassatilitysten ja pankkitilien täsmäytyksiä. Tehtävään voi sisältyä myös muita taloushallinnon vastuita. Tärkeä osa kirjanpitäjän roolia tulee olemaan taloushallinnon kehittäminen ja sekä prosessien luominen ja kehittäminen

Teet yhteistyötä sekä Suomen Finance Managerin että Ruotsin taloushallinnon tiimin kanssa ja vahvistat omalla toiminnallasi maiden välistä yhteistyötä. Toimit tärkeänä osana talousfunktiota suomalaisen kirjanpitolainsäädännön ammattilaisena.

Työ edellyttää valmiutta matkustaa satunnaisesti Julan pääkonttoriin Ruotsin Skaraan, jossa todennäköisesti merkittävä osa perehtymisestä tapahtuu.

Millaista kirjanpitäjää etsimme?

Etsimämme henkilö on jo kokemusta kerryttänyt taloushallinnon osaaja, jolla on kykyä ottaa itsenäisesti koppia monipuolisesti kirjanpidon tehtävistä ja prosesseista. Tilinpäätösosaaminen katsotaan eduksi. Koska Julan toiminta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, kaikkeen ei aina ole olemassa valmista prosessia. Toivommekin, että olet persoona, joka näkee tällaiset tilanteet enemmän mahdollisuutena kuin uhkana. Toivomme, että olet innokas ja kyvykäs kehittäjä. Olet persoonana joustava ja haluat kuunnella liiketoiminnan tarpeita. Olet analyyttinen, utelias ja ylpeä siitä, että yrityksen luvut ovat oikein.

Sinun tulee hallita suomalaiset kirjanpitosäädökset ja muut taloushallinnon työhön vaikuttavat viranomaisohjeet. Odotammekin sinulla olevan soveltuva koulutus tai vahva työn kautta hankittu osaaminen. Sinulla on sujuvat kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen on ehdottomasti vahvuus kuten myös kokemus kaupan alalta. Sähköisen taloushallinnon järjestelmät ja prosessit ovat sinulle tuttuja, ja sen lisäksi olet muutenkin tietoteknisesti taitava. Erityisesti arvostamme Excel-osaamista. Aikaisempi kokemus Infor M3-järjestelmästä katsotaan eduksi.

Mitä Jula tarjoaa sinulle?

Julassa on rakentamisen meininkiä! Julassa rakentamisen meininki huokuu niin liiketoiminnassamme, yhteishengessämme kuin myös uramahdollisuuksissamme. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä rakentamaan Julan taloushallinnon toimintoja ja prosesseja Suomessa.

Meille on tärkeää, että julalaiset nauttivat työstään. Siksi saat tueksesi huippuja työkavereita sekä rennon ja luottamuksellisen ilmapiirin. Me Julassa uskomme, että kaikki on mahdollista, kun rakennamme uutta yhdessä ja tavoittelemme korkeammalle yhdessä.

Tarjoamme sinulle myös seuraavat:

  • Joustava työaika sekä osittainen etätyömahdollisuus
  • Haastavat mutta palkitsevat työtehtävät
  • Koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia
  • Hyvä henkilökunta-alennus, liikuntaetu sekä kattava työterveys
  • Rento ja luottamuksellinen ilmapiiri

Tule mukaan julalaisten kasvavaan joukkoon!

Tunnistitko itsesi? Mikäli kiinnostuksesi heräsi, jätäthän meille hakemuksesi englanninkielisen CV:n ja palkkatoiveesi kera 31.5.2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Sanna Lamminen. Sannan tavoitat numerosta +358 50 340 9104 tai sähköpostitse [email protected]. Huomioithan, että tietosuojasyistä emme käsittele sähköpostilla saapuvia hakemuksia.

Hae paikkaa viimeistään 31.05.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], +358 50 340 9104

Jula Finland Oy

Välkommen till Jula! Jula tarjoaa ”tee-se-itse” ihmisille laajan valikoiman tuotteita niin kotiin, puutarhaan kuin vapaa-aikaankin. Yksinkertainen arki, aktiivinen ja nautinnollinen elämä sekä yhdessä tekemisen voima. Näistä on Jula tehty. Uskomme, että yhdessä voimme luoda juuri sinun näköisesi elämän!

Toiminta alkoi Ruotsissa 1979 suomalaisillekin tuttujen klapikoneiden parista. Siitä lähtien kasvu on ollut huimaa ja nyt Jula-perheen löytää jo Ruotsista, Norjasta, Puolasta sekä Suomesta!

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Finance ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon ja rahoituksen sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti taloushallinnon asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Accountant, Jula Finland Oy, Espoo

Jula Finland Oy
Espoo
Helsinki
Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti