Skip to main content

Accounting Specialist, taloushallinnon asiantuntija

Kaipaatko uusia haasteita taloushallinnon saralla? Oletko kirjanpidon osaaja ja haluaisit kehittyä modernissa työympäristössä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa? Haemme kokeneita taloushallinnon osaajia vahvistamaan kirjanpidon tiimejämme ja auttamaan asiakkaitamme heidän kasvumatkallaan. Lue lisää alta ja hae jo tänään!

Accounting Specialistina:

 • työskentelet kiinnostavien, kasvua tavoittelevien asiakkaiden taloushallinnon parissa.
 • toimit konsultoivalla asenteella asiakasyritysten taloushallinnossa, kirjanpidossa, tilinpäätöksissä ja verotuksessa.
 • tehtävänkuvassasi painottuu kommunikointi, neuvonta ja raportointi asiakkaan suuntaan.

Arkesi Greenstepillä koostuu asiakasyritysten toimeksiantojen parissa työskentelystä, sparrailuhetkistä tiimisi ja tiiminvetäjäsi kanssa, sekä osaamisesi kehittämisestä. Työskentely meillä Greenstepillä on vauhdikasta ja ketterää. Sparriapunasi ja tukenasi toimii oman tiimin lisäksi myös yli 200 taloushallinnon asiantuntijan joukkio ympäri Suomen!

Mitä toivomme uudelta tiimiläiseltämme?

 • Kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä konsulttiroolissa tai inhouse -roolissa.
 • Soveltuva koulutustausta (esim. KTM, tradenomi), katsomme KLT-koulutuksen eduksi.
 • Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Kansainvälisessä työympäristössämme myös englannin, ruotsin ja muiden kielten osaaminen on ehdoton etu.
 • Sähköisen taloushallinnon prosessit ja järjestelmät ovat sinulle tuttuja (esimerkiksi kokemus Netvisor, Procountor, NetSuite tai 365 Business Central -järjestelmien käytöstä katsotaan eduksi).

Toivomme, että viihdyt vauhdikkaassa työyhteisössä, jossa sinulla on tilaa kehittyä ja kehittää. Haluat työskennellä taloushallinnon parissa proaktiivisesti ja asiakaslähtöisesti. Arvostamme ketteryyttä sekä kiinnostusta olla mukana kehittämässä Greenstepin yhteistä toimintaa.

  Osaksi Greenstepin lämminhenkistä perheyhtiötä?

  Greenstep Oy on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita palveluita tukemaan asiakkaidensa liiketoimintaa ja kasvua. Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

  Greensteppiläisenä saat

  • joustavat työajat & etätyömahdollisuuden.
  • vastuitasi ja kokemustasi vastaavan kuukausipalkan, jossa onnistumisia palkitaan henkilökohtaisen tulospalkkion mukaisesti.
  • Greenstepin yhdessä-ohjelman myötä vuotuisesta liikevoitosta jaetaan 10% tasapuolisesti ja roolista riippumatta kaikille työntekijöille.
  • liikunta- ja lounasedun Epassissa.
  • jatkuvan kehittymisen mahdollisuudet. Kehittymistä tukee erityisesti koulutuspalvelumme Greenstep Academy sekä haastavat asiakasyritykset ja mielenkiintoiset toimeksiannot.
  • aidosti työstään ja toisistaan välittävän tiimin.
  • osasi yrityksessä, joka tekee aktiivisesti yhteiskunnallista hyvää. Vastuullisuusohjelmaamme kuuluu mm. investointisuunnitelma, jonka myötä Greenstep ohjaa yhteensä 10 % vuosituloksestaan uusiutuvan energian hankkeisiin seuraavan viiden vuoden aikana. Voit lukea vastuullisuusraportistamme täältä
  • mahdollisuuden olla mukana yksityisomisteisen, vakavaraisen ja kannattavan perheyrityksen kasvussa.
  • vapautta ja vastuuta kehittää asioita.
    

  Lue myös, miten kirjanpitäjän työ greenstepillä eroaa perinteisestä tilitoimistosta täältä: https://greenstep.fi/artikkelit/miten-kirjanpitajan-tyo-greenstepilla-eroaa-perinteisesta-tilitoimistosta-sanna-marin-kokemuksia

  Olisitko sinä uusi greenstepiläinen?

  Meillä on Suomessa yli kymmenen toimipistettä sekä lisäksi viihtyisät toimistot Virossa, Ruotsissa ja nyt myös Norjassa. Toimistomme ympäri Suomen etsivät nyt uusia osaajia joukkoonsa. Kerrothan meille hakemuksessasi, mille paikkakunnalle olet hakemassa. Meillä työskennellään myös joustavasti hybridimallilla. 

  Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6.2023. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, eli odotamme innolla kuulevamme sinusta pian!

  Pääset tutustumaan meihin lisää täällä: https://greenstep.fi/rekrytointi/kulttuuri

  Voit kuunnella tuoreen podcastimme kirjanpitäjän jatkuvasta kehittymisestä Greenstepillä täältä: https://open.spotify.com/episode/62PFtukYclktC2joMnOljX

  Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

  Greenstep vaikuttavuus

  Greenstep synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

  Greenstep synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
  Upright data for Greenstep

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Greenstep Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Accounting Specialist, taloushallinnon asiantuntija

  Suomi
  Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen

  Julkaistu 26.05.2023

  Yrityksen liikevaihto: 
  20 000 000 - 49 999 999 €
  Company Personnel: 
  500 - 999 henkilöä
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti