Skip to main content

Accounting Specialist, taloushallinnon asiantuntija, Vaasa

Oletko kirjanpidon osaaja, joka haluaisi kehittyä modernissa työympäristössä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa? Haemme taloushallinnon osaajia vahvistamaan Vaasan tiimiämme monipuolisissa asiakkuuksissa heidän kasvun taipaleellaan Lue lisää alta ja hae jo tänään!Tehtäväsi Accounting Specialistina:

työskentelet kiinnostavien, kasvua tavoittelevien asiakkaiden taloushallinnon parissa. Asiakkaamme ovat eri toimialoilta ja eri vaiheessa omaa elinkaartaan, pääsetkin siis syventämään osaamistasi eri alojen parissa.

toimit konsultoivalla asenteella asiakasyritysten taloushallinnossa, kirjanpidossa, tilinpäätöksissä ja verotuksessa.

tehtävänkuvassasi painottuu kommunikointi, neuvonta ja raportointi asiakkaan suuntaan.

Arkesi Greenstepillä koostuu asiakasyritysten toimeksiantojen parissa työskentelystä, sparrailuhetkistä tiimisi ja tiiminvetäjäsi kanssa, sekä osaamisesi kehittämisestä.

Tässä tehtävässä sinua onnistumisessa auttaa aiempi kokemus kirjanpitotehtävistä tilinpäätöksineen. Sinulla ei tarvitse olla vielä kymmenien vuosien kokemusta, vaan esimerkiksi jo 3-5 vuoden kokemus kokonaisvaltaisesta itsenäisestä kirjanpidosta tuo hyviä taitoja tehtävää varten! Myös kokeneemmille osaajille meiltä Greenstepiltä haastetta ja mielenkiintoisia tehtäviä löytyy moninaisen asiakaskuntamme ansiosta. Tehtävä on siis räätälöitävissä oman osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Mitä toivomme uudelta tiimiläiseltämme?

  • Kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä konsultti- tai inhouse-roolissa. Toivomme, että olet itsenäinen tilinpäätösten ja veroilmoitusten taitaja, ja työnkuvaasi on aiemminkin kuulunut kokonaisvaltainen kirjanpito.
  • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. KTM, tradenomi), katsomme KLT-koulutuksen eduksi, jos KLT-tutkintoa ei vielä löydy, kannustamme ja autamme sinua mieluusti myös sitä kohti!
  • Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Mikäli olet työskennellyt aiemmin myös englanniksi, ruotsiksi tai muilla kielillä, nähdään se myös meriittinä!
  • Sähköisen taloushallinnon prosessit ja järjestelmät ovat sinulle tuttuja, toivoisimme erityisesti osaamista Netvisorin, NetSuiten, Business Centralin/NAV:n tai Procountorin parissa.

Viihdyt vauhdikkaassa työyhteisössä, jossa sinulla on tilaa kehittyä ja kehittää. Haluat työskennellä taloushallinnon parissa proaktiivisesti ja asiakaslähtöisesti. Arvostamme ketteryyttä sekä kiinnostusta olla mukana kehittämässä Greenstepin yhteistä toimintaa! Meillä uskotaan vankasti yhdessä onnistumiseen, toivommekin, että jaat arvomme yhteisiä päämääriämme kohti

Osaksi Greenstepin lämminhenkistä perheyhtiötä

Greenstep Oy on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita palveluita tukemaan asiakkaidensa liiketoimintaa ja kasvua. Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Greensteppiläisenä saat

joustavat työajat & hybridityömahdollisuuden.

vastuitasi ja kokemustasi vastaavan kuukausipalkan, jossa onnistumisia palkitaan henkilökohtaisen tulospalkkion mukaisesti.

Greenstepin yhdessä-ohjelman myötä vuotuisesta liikevoitosta jaetaan 10% tasapuolisesti ja roolista riippumatta kaikille työntekijöille.

liikunta- ja lounasedun Epassissa.

jatkuvan kehittymisen mahdollisuudet. Kehittymistä tukee erityisesti koulutuspalvelumme Greenstep Academy sekä haastavat asiakasyritykset ja mielenkiintoiset toimeksiannot.

aidosti työstään ja toisistaan välittävän tiimin.

osasi yrityksessä, joka tekee aktiivisesti yhteiskunnallista hyvää, niin ympäristön, kuin yhteiskunnan kannalta. Vastuullisuusohjelmaamme kuuluu mm. investointisuunnitelma uusiutuvan energian hankkeisiin. Voit lukea vastuullisuusraportistamme täältä.

mahdollisuuden olla mukana yksityisomisteisen, vakavaraisen ja kannattavan perheyrityksen kasvussa.

vapautta ja vastuuta kehittää asioita.

Lue myös, miten kirjanpitäjän työ greenstepillä eroaa perinteisestä tilitoimistosta täältä: https://greenstep.fi/artikkelit/miten-kirjanpitajan-tyo-greenstepilla-eroaa-perinteisesta-tilitoimistosta-sanna-marin-kokemuksia

Olisitko sinä uusi greenstepiläinen?

Meillä on Suomessa yli kymmenen toimipistettä sekä lisäksi toimimme Virossa, Ruotsissa, Norjassa, UK:ssa ja Hollannissa. Vaasan toimistomme sijaitsee erinomaisella paikalla Vaasan keskustassa.

"Greenstepin Vaasan toimisto löytyy keskustasta rannan tuntumasta. Niin kutsutussa vinossa talossa meitä on noin 25 eri lajin asiantuntijaa taloudesta, juridiikkaan ja henkilöstöhallinnosta datainsinööriin Yhteistä kuitenkin on joka-aamuinen kahvihetki, jossa eri kielet soljuvat. Välillä treffataan Seinäjoen toimiston porukan kanssa ja välillä hoidetaan asiakkaita muun muassa Ruotsin suuntaan. Kimpassa otetaan vastaan kaikenlaiset haasteet etenkin liikunnan parista." - Anne Kulla, Partner

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.6.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, eli odotamme innolla kuulevamme sinusta pian! 

Tutustu kaikkiin Greenstepin palveluihimme, meillä on tilaa asiantuntijoille eri liiketoiminta-alueillamme.  https://greenstep.fi/rekrytointi/kulttuuri

 

Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

Greenstep vaikuttavuus

Greenstep synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Greenstep synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Greenstep

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Greenstep Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Accounting Specialist, taloushallinnon asiantuntija, Vaasa

Vaasa
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 28.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti