Skip to main content

Anestesia- ja heräämöhoitaja, vuorotteluvapaan sijaisuus, Rovaniemi

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme anestesia- ja heräämöhoitajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen Rovaniemelle. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ anestesia- ja heräämösairaanhoitajana Rovaniemen päiväkirurgialla pitää sisällään?

Anestesia- ja heräämösairaanhoitajana, Rovaniemi Terveystalossa pääset tekemään monipuolisia päiväkirurgisen leikkaus- ja toimenpidepotilaan koko hoitopolkuun kuuluvia tehtäviä sekä hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi päiväkirurgisen potilaan hoidon parissa. Pääset käyttämään ammattitaitoasi laaja-alaisesti mm. ortopedisten, käsikirurgisten ja KNK leikkauspotilaiden hoidossa. Työtehtävät koostuvat hoidon suunnittelusta, leikkausajanvarauksesta, leikkaussalianestesiatyöstä ja heräämöhoitotyöstä.

Työsuhde on määräaikainen ja kokoaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 29.7.-10.11.2024.

Työ on päivätyötä, jossa työ alkaa klo 7.30. Työpäivät ovat hyvin vaihtelevia ja työarjessa kiire ja rauhalliset päivät vuorottelevat. Työn kuormittavuuden vähentämiseksi yksikössä pidetään viikoittain koko tiimin voimin arviointipalaveri, millaisella kokoonpanolla tuleva leikkausviikko hoidetaan.

Lue lisää Terveystalossa työskentelystä täältä.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

- Huippumukavan hoitajatiimin, jossa ketään ei jätetä pulaan, työtehtävät jaetaan tasaisesti, huumoria viljellään pitkin päivää, joustetaan toisten puolesta, kaikille ollaan reiluja ja ystävällisiä ja kehitetään tiiminä työtä niin että se on laadukasta.
- Monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edun, kumppanialennukset ja kattavan työterveyshuollon
- Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
- Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
- Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön – niin etänä kuin kivijalassakin.
- Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on vuorotteluvapaan sijaisen kriteereiden täyttäminen. Vuorotteluvapaan sijaisen kriteerit löydät TE-toimiston sivuilta.

Toivomme sinulta vuorotteluvapaan kriteerien täyttämisen lisäksi vankkaa osaamista leikkaussalianestesiahoitajan työtehtävistä mukaan lukien lapsianestesiat. Tehtävä sisältää leikkaussalistyön lisäksi koko potilaan hoitopolun, joten pääset hyödyntämään siinä myös ATK-, hoidonsuunnittelu ja heräämöhoitajataitojasi. Toivomme hakijalta loistavia tiimityötaitoja, sillä tehtävässä tarvitaan kykyä ratkaista yhdessä tiiminä päivän aikana eteen tulevat pulmat ja olla aktiivisena osana ottamassa vastuuta omasta osastaan.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 31.05.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään palveluvastaava Karoliina Ervasti ([email protected], p.050 567 0202).

Tervetuloa Terveystaloon!

Työpaikan osoite: Rovaniemi
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 17.05.2024 00:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/23280648-e...
Ilmoitus jätetty: 08.04.2024 11:46
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 23280648-ef3a-442d-bee5-6f6e91d4b4fc

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Anestesia- ja heräämöhoitaja, vuorotteluvapaan sijaisuus, Rovaniemi

Terveystalo
Rovaniemi
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti