Skip to main content

Anestesia- ja leikkaussairaanhoitajan keikka- ja sijaistyöhakemus, Pohde

Sinä hoitotyön ammattilainen tai alan opiskelija, joka etsit töitä ja haluat kehittää osaamistasi Perioperatiivisen hoitotyön alueella.

Tervetuloa työskentelemään meille Pohteelle (Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle). Perioperatiivinen hoitotyö tarjoaa vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä sekä leikkaus- että anestesiahoitotyössä. Perioperatiivinen hoitotyö koostuu osaamisalueista (aistinelin- ja lastenkirurgia, pehmytkudoskirurgia, pre- ja postoperatiivinen hoitotyö sekä tukielin- ja neurokirurgia). Työtehtäviä ovat leikkaus- ja anestesiasairaanhoitajan tehtävät leikkaussalissa ja heräämössä, sekä sairaanhoitajan tehtävät operatiivisessa päiväsairaalassa ja hoidonsuunnittelussa. Työ on kolmivuorotyötä.

Sijaistarpeemme vaihtelevat keikkatyöstä eripituisiin sijaisuuksiin. Tärkeää on, että ilmoitat hakemuksessasi millaista työtä etsit. Lähetetty hakemuksesi tulee rekrytointiyksikköön käsiteltäväksi ja olemme sinuun yhteydessä mikäli hakemuksesi johtaa haastatteluun. Hakijoilta tarkistamme henkilöllisyyden lisäksi hakemuksessa mainitut alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilta tarkistamme oikeaksi todistetun opintorekisteriotteen, jossa näkyy läsnäolo opinnoissa, suoritetut opintopisteet sekä ensiapu suoritus. Jos sinulla on aikaisempaa alan työkokemusta, lisää hakemukseesi esimiestasoisen suosittelijan yhteystiedot. Soitamme aina suosittelijatiedot viimeisestä työpaikasta.

Kelpoisuutena sairaanhoitajan tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994 mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sairaanhoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Alkuvaiheen sairaanhoitajaopiskelijoilla tulee olla suoritettuna ensimmäinen harjoittelu sekä ensiapu.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Täytä sähköinen hakemus ilmoituksen lopussa olevan Hae työpaikkaa - painikkeen kautta. Rekisteröityessäsi ensimmäistä kertaa, käyttäjätunnuksen ja salasanan voit valita itse. Säilytä tunnuksesi, sillä se on ainoastaan sinun tiedossasi. Lue ohjeet ja täytä hakemus huolellisesti, muista lopuksi lähettää hakemuksesi.

Jos olet jo aiemmin täyttänyt Pohteen keikka- ja sijaistyöhakemuksen, sinun ei tarvitse täyttää tätä hakemusta. Ole suoraan yhteydessä lisätiedon antajiin.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäälliköt Maaria Juntunen (anestesia)p. 040 1264356 ja Ritva Siuruainen (leikkaus) p.040 8650560.

Sähköpostit [email protected]

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti