Skip to main content

Apulaisosastonhoitaja Fysioterapia

Haemme apulaisosastonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen HUS Helsingin yliopistolliseen sairaalaan 2.9.2024 alkaen. Työskentelet HUS Sisätaudit ja Kuntoutus tulosyksikön Jorvin sairaalan fysioterapiassa. 

Yksikössämme työskentelee 19 fysioterapeuttia, joiden työ jakautuu Jorvin sairaalan aikuissomatiikan eri erikoisaloille ja poliklinikoille. Työhösi apulaisosastonhoitajana kuuluu sovitun työnjaon mukaisesti viikossa hallinnollista työtä sekä käytännön fysioterapiatyötä Jorvin vuodeosastolla tai poliklinikalla. Tehtäviisi apulaisosastonhoitajana kuuluu hallinnollisia tehtäviä sekä yksikön toiminnan suunnittelua ja kehittämistä yhdessä osastonhoitajan kanssa. Toimit osastonhoitajan sijaisena hänen poissa olleessaan.

Tehtävän hoitaminen edellyttää aidon ammatillisen osaamisen lisäksi kokemusta ja vahvaa osaamista erikoissairaanhoidon poliklinikka- ja vuodeosastofysioterapiasta. Arvostamme kiinnostusta fysioterapian kehittämiseen mm. digitaalisissa palveluissa ja verkostoyhteistyössä. Lisäksi toivotaan laaja-alaista kuntoutuskentän osaamista, ICT-taitoja ja vankkaa sitoutumista työhön. Arvostamme itsenäistä työotetta, joustavuutta, kollegiaalisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja sekä halua itsensä, työn ja työyhteisön kehittämiseen. Työssä toimimisessa on eduksi, jos omaat hyvät organisointitaidot ja kyvyn hahmottaa kokonaisuuksia.

HUS Sisätaudit ja kuntoutuksessa toimii työhyvinvointi- ja virkistysryhmä, joka järjestää ja tarjoaa monipuolisia tapahtumia ja yhteisöllistä toimintaa. Lisäksi HUS tarjoaa työntekijöille tuettua työpaikkaruokailua ja työsuhdeasuntoja. Muita etuuksia ovat mm. sairaan lapsen hoitopalvelu, henkilöstölle vuokrattavat loma-asunnot ja vuosittain jaettavat ePassi -edut (liikunta, kulttuuri, työmatka).

Hae meille hakuajan loppuun mennessä. HUSissa olet elämäntyössä!

Tehtävän kelpoisuusehdot 

Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus tai alempi korkeakoulututkinto täydennettynä soveltuvilla johtamisen tai hallinnon opinnoilla tai sisältyen tutkintoon ja soveltuva kokemus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys ja soveltuva kokemus tai alan opistoasteen tutkinto täydennettyinä johtamisen tai hallinnon opinnoilla ja soveltuva kokemus ja lisäksi laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Tiedustelut: osastonhoitaja Minna Vedenjuoksu, puh. 050 428 4380

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Sisätaudit ja kuntoutus -yksikössä tutkimme ja hoidamme sisätautipotilaita, joilla on useita eri sairauksia ja niiden yhdistelmiä. Lisäksi vastaamme kuntouttavista palveluista kuten fysioterapiasta, toimintaterapiasta ja apuvälinepalveluista sekä terveyssosiaalityön ja ravitsemusterapian palveluista erilaisten sairauksien hoidon tukena. Geriatrian erikoisalalla tavoitteenamme on iäkkäiden potilaiden hyvä ja yksilöllinen hoito, elämänlaatu ja toimintakyky huomioiden. Annamme laajasti konsultaatiotukea muille erikoisaloille, ja meille on myös keskitetty valtakunnallisesti harvinaisia sairauksia.

Hae ennen 29.04.2024 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro: Päivätyö

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Apulaisosastonhoitaja Fysioterapia

HUS
Espoo
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti