Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asentaja kesätyöhön Adwatec Oy:lle

Opiskelut ovat kääntymässä kesään ja työt haussa?

Nyt sinulle on tarjolla aitiopaikka jäähdytysteknologian edelläkävijä yrityksessä!

Etsimme motivoitunutta asentajaa kesätyöhön Adwatecille.

Adwatec Oy suunnittelee ja valmistaa teknisesti alansa edistyneempiä tehoelektroniikan vesijäähdytysjärjestelmiä ja laitteita. Adwatec palvelee merenkulun, sähköverkkojen, raskaan teollisuuden sekä muiden alojen asiakkaita maailmanlaajuisesti. Yrityksellä on lähes kahden vuosikymmenen kokemus tehoelektroniikan vesijäähdytyksestä ääriolosuhteissa. Adwatec Oy on osa Helkama Emotor -konsernia, joka työllistää 400 ammattilaista kansainvälisesti. Lue lisää Adwatecin tuotteista osoitteesta: https://adwatec.com/our-products/

Tehtävänkuva:
Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu jäähdytyslaitteiden mekaaninen kokoonpano. Käytät työssäsi käsityökaluja ja valmistat tuotteet piirustusten mukaan tarkasti ja huolellisesti. Työtä tehdään lähtökohtaisesti pareittain, osa projekteista vaatii tiimityötä ja välillä myös yksin suoriutumista. Työtä tehdään päivittäin 1-vuorossa klo 8-16 välillä.

Odotamme sinulta:
Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta ennen kaikkea innostunutta ja motivoitunutta työskentelyotetta sekä positiivista asennetta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kokoonpano
tai asennustehtävistä, joita olet kerryttänyt työuralla tai vapaa-ajalla esimerkiksi autojen ja moottoripyörien parissa. Voit myös olla esimerkiksi 1. tai 2. vuoden kone tai automaatioalan opiskelija. Kuvalukutaito auttaa sinua pärjäämään työssä ja hyvät tiimityöskentelytaidot saavat sinut viihtymään tehtävässä. Auto helpottaa kulkemista tehtaalle, mutta työpaikka on myös saavutettavissa julkisilla.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvavassa liiketoiminnassa. Työt alkavat toukokuun alussa ja työtä on tarjolla ainakin kesäsesongin ajan elokuun loppuun saakka. Pääset myös työskentelemään uusiin ja laadukkaisiin tehdastiloihin työsuhteesi aikana. Tehdas sijaitsee tällä hetkellä Kangasalla, mutta kesän aikana tuotantotilat muuttavat Tampereelle Vehmaisiin.
Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena Adeccon kautta.

Jos tunnistat itsesi kuvauksestamme, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian! Haastatteluita tehdään jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika päättyy viimeistään 26.4.2024.
Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Jonna Salonen 040 674 8334.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jonna Salonen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asentaja kesätyöhön Adwatec Oy:lle

Adecco
Kangasala
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 27.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti