Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asentaja, Millog Oy Hattula

Haemme Hattulan toimipaikallemme

ASENTAJAA

osaksi johtamisjärjestelmien kunnossapitotiimiämme. 

Pidätkö tehtävistä, joissa sinulla on mahdollisuus hyödyntää huolellista sekä oma-aloitteista työskentelyotettasi? Tässä asentajan tehtävässä työskentelet monipuolisissa kunnossapitotehtävissä johtamisjärjestelmien parissa. Tehtävä sisältää mekaanista- ja mittalaitetyötä sekä osaksi sähkötöitä. Aloitus tehtävässä sijoittuu elokuun alkupuolelle.

Tehtävässä menestymistäsi tukee tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus (sähkö-, elektroniikka- tai ICT-asentaja) tai aiempi työkokemus kyseisiltä aloilta. Tehtävässä tulet myös tarvitsemaan erilaisten mittalaitteiden tuntemusta sekä osaamista lukea kytkentäkaavioita. Edellytämme, että sinulla on myös kokemusta sähkötöistä (tehtävä sisältää mm. sähköturvallisuustarkastuksia), vähintään perustason tietoteknistä osaamista, matkustusvalmiutta ja vähintään B-luokan ajokortti.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus viesti- ja johtamisjärjestelmistä, S2-sähköpätevyys, perustason englannin kielen osaaminen, voimassa olevat sähkötyöturvallisuuskortti SFS6002 sekä työturvallisuus- ja tulityökortti. Tehtävässä pääset hyödyntämään hyviä yhteistyötaitojasi, asiakaslähtöistä toimintatapaasi sekä oppimisvalmiuttasi.


Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän lisäksi reilun työyhteisön ja työkulttuurin. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. 

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.


Lisätiedot ja hakeminen tehtävään

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä tai työyhteisöstä? Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Jere Tuori, puh. 050 462 9719, [email protected]

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 8.6.2023 mennessä osoitteessa www.millog.fi/meille-toihin/  

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi


Hakuaika päättyy: 08.06.2023 klo 23:59

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asentaja, Millog Oy Hattula

Parolannummi, 13700 Hattula
Vakituinen
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 09.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti