Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asentaja, Millog Oy Kajaani

Haemme Kajaanin toimipaikkaan määräaikaiseen työsuhteeseen  ASENTAJAA.

Asiakkaidemme kaluston monipuolisiin huolto-, korjaus- ja kunnossapitotehtäviin.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikoulutusta (sähkö-, elektroniikka- tai pienkoneasentaja) ja kokemusta huolto- ja korjaustöistä. Tehtävässä menestyminen vaatii huolellisuutta, yhteistyötaitoa sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa. Tehtävän suorittamisen eduksi katsotaan C-ajokortti sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Arvostamme huolellista työotetta sekä yhteistyötaitoja ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Tuemme mielellämme ammatillista kehitystäsi ja toivomme löytävämme tehtävään henkilön, joka on halukas kehittymään tehtävässä pitkäjänteisesti.

Määräaikainen työsuhde on 31.12.2023 saakka.


Millogilla töissä? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen.

Työtä tehdään päivävuorossa ja siitä maksetaan kuukausipalkka.

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa.  Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen.

Työsuhde-etujamme ovat muun muassa:

• Kattavat työterveyshuollon palvelut
• Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
• ePassi Flex
• Lounasetu
• Koko henkilöstö tulospalkkion piirissä
• Työsuhdepolkupyörä

Mietitkö voisiko Millog olla sinun paikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä


Hakeminen ja lisätiedot 

Lisätietojen tehtävästä antaa Vesa Kampman puh. 040 315 7909 ja Tommi Toppinen puh. 040 315 7900 / [email protected] 

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi viimeistään 9.6.2023 mennessä.


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi  

Hakuaika päättyy: 09.06.2023 klo 23:59

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti