Skip to main content

Asentaja, raskas autokalusto

Asiakasyrityksemme on raskaan kaluston huoltoihin, korjauksiin ja kokonaisvaltaiseen huolenpitoon erikoistunut yritys. Etsimme nyt asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Ruskolla ja tehtävä on kokoaikainen.

Tehtävä sisältää raskaan kaluston huolto- ja asennustehtäviä. Tarkempi työnkuva muovautuu tehtävään valitun henkilön osaamisen mukaan.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvan koulutuksen. Yhtä tärkeää on kuitenkin motivoitunut asenne työtehtäviä kohtaan. Huomioimme uransa alkuvaiheessa olevat tekijät, joilla on aito halu kehittyä alansa ammattilaisiksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen vakaavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa sinulla on osaavat työkaverit tukena ja apuna. Osaavalle tekijälle tarjoamme kilpailukykyisen palkan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Jukka Lehtovaara / 0504733557 / etunimi.sukunimi(at)visiohr.fi

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostuksesi, niin jätä hakemuksesi jo tänään sillä nopeat syövät hitaat. Mutta jos ei tämä osunut kriteereihisi ja etsit toisenlaista työpaikkaa, niin käyhän vilkaisemassa muut avoimet työpaikkamme osoitteessa:

www.visiohr.fi/tyopaikat/ 

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi - maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Mutta ennen kaikkea me tarjoamme töitä. Kaikille. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti