Skip to main content

ASENTAJIA LATAAMO- TAI HYLSYOSASTOLLEMME

Tuotteiden kysynnän edelleen kasvaessa haemme ammattitaitoiseen joukkoomme Lapuan tehtaalle lisää laadun tekijöitä vakituisiin työsuhteisiin.

Tehtäviisi kuuluu tuotantolinjaston koneiden asennustyö ja tuotantoajo sekä tuotannon aikainen tuotteen laaduntarkkailu ja erilaiset mittaukset. Työskentelet joko lataamo- tai hylsyosastolla.

Arvostamme jos sinulla on metallialan peruskoulutus (esim. kone-ja tuotantotekniikka, koneistaja tai autoala) tai olet muutoin käsistäsi kätevä. Täysin valmiita osaajia tehtäviin ei ole olemassakaan, joten koulutamme sinut tähän erikoisalan tehtävään työn ohessa.

Eduksesi luemme aikaisemman kokemuksen koneenasennustehtävistä samoin kuin piirustusten lukutaidon ja it-järjestelmien perusosaamisen. Lataamon asentajalta toivomme erityisesti kiinnostusta tai kokemusta mekaanisesta asennuksesta. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, tarkka ja joustava.

Valitut henkilöt työllistyvät Nammo Lapuan kirjoille vakituisiin työsuhteisiin.

Keitä etsimme?

 • Etsimme motivoituneita, oppimaan halukkaita ja työstään innostuvia ihmisiä – asenteesi ratkaisee.
 • Sinulta ei edellytetä pitkää työkokemusta teollisuudesta, eivätkä alan koulutuksetkaan ole ehdottomat. Me opastamme sinut näihin erityisosaamista vaativiin tehtäviin.
 • Olet tarkka ja oma-aloitteinen, sinua kiinnostaa kättesi kautta kulkevien tuotteiden laatu.
 • Haluat olla ylpeä omasta työstäsi – sillä niin mekin olemme jokaisen ammattilaisemme työstä.
 • Yhdessä olemme enemmän ja teemme parempaa. Kaikissa työtehtävissä edellytetään yhteistyökykyä, joten olet myös hyvä työkaveri.

Millainen työpaikka on?

 • Tehtaassamme on valmistettu patruunoita ja patruunakomponentteja metsästykseen, urheiluammuntaan ja viranomaiskäyttöön jo 100 vuoden ajan.
 • Pääset käyttämään nykyaikaista erikoisalan teknologiaa ja laitteita sekä myös perinteisempiä koneita.
 • Sekä lataamossa että hylsyosastolla kummassakin työskentelet noin 50 hengen porukassa. Yhteensä saat reilut 220 uutta työkaveria.
 • Työturvallisuus on meille sydämen asia. Tarkkaan valvotut prosessit ja työturvallisuusohjeistusten noudattaminen koko tuotannossa takaavat, että teet työtäsi turvallisesti vaiheessa kuin vaiheessa.
 • Olemme itsenäinen toimija: koko tuotevalmistus suunnittelusta komponentteihin, aina tuotteiden viimeistelyyn asti on omissa käsissämme Lapuan tehtaalla.

Mitä Lapua Oy tarjoaa?

 • Maailmanluokan huipputuotteet, joiden kanssa voit ylpeydellä tehdä töitä.
 • Pitkäaikaisen ja vakituisen työsuhteen.
 • Liukuvan työajan ja työaikapankin.
 • Koulutuksen erikoisalan ammattiin.
 • Henkilöstöedut, jotka todentavat, että me pidämme sinusta huolen.
 • Hyvät työskentelyolosuhteet siisteissä tuotantotiloissa.

Toivomme, että olet valmis sitoutumaan pitkäksi aikaa tehtaan palvelukseen. Työskentelemme pääosin kahdessa vuorossa arkipäivisin, mutta myös kolmivuorossa, joten sinulla tulee olla valmius vuorotyöhön. Työ edellyttää normaalia fyysistä työkykyä. Tehtävään valituille tullaan tekemään turvallisuusselvityslain mukainen turvallisuusselvitys sekä huumausainetesti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 31.5.2023 mennessä. Käsittelemme tulleita hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valintoja heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi nopeasti matkaan. Mikäli kiinnostuksesi suuntautuu vahvasti joko lataamoon tai hylsyosastoon, voit esittää hakemuksella toiveen osastosta, jolla haluat työskennellä. Työt alkavat sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2023.

Lisätietoja tehtävistä antavat Nammo Lapua Oy:stä lataamon työnjohtajat Ville Leskelä p. 010 5233 323 ja Atte Korkia-aho p. 010 5233 321 sekä hylsyosaston työnjohtajat Jari Koski p. 010 5233 326 ja Jarmo Lakaniemi p. 010 5233 408 sekä Baronan aluepäällikkö Tuomas Nieminen p. 045 22 66 061.

Hae paikkaa viimeistään 31.05.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], 0504787748

Nammo Lapua Oy

Nammo Lapua Oy on osa kansainvälistä Nammo – konsernia ja yhtiöllä on tehtaat Lapualla, Vihtavuoressa ja Sastamalassa sekä toimistot Tampereella ja Vantaalla. Yhtiön palveluksessa on n. 250 henkilöä, heistä Lapuan tehtaalla n. 220.

Lapuan tehdas valmistaa patruunoita ja patruunakomponentteja metsästykseen, urheiluammuntaan ja viranomaiskäyttöön.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

ASENTAJIA LATAAMO- TAI HYLSYOSASTOLLEMME

Nammo Lapua Oy
62100 Lapua
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.05.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Prima Power / Finn-Power Oy
Seinäjoki
Wärtsilä Finland Oy
Vaasa
Nammo Lapua Oy
Sastamala
Barona Teollisuus
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti