Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiakasneuvottelija

Haemme asiakasneuvottelijoita Kouvolaan päivä- ja iltavuoroon

Oletko vailla kokopäivätyötä, osa-aikatyötä tai lisäansiota eläkkeen tai opiskelun lisäksi? Jos vastasit kyllä, ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Tehtäväsi on myydä puhelimessa asiakasryhmille kohdennettuja tuotteita ja palveluita. Tarjoamme kannustavan työilmapiirin ja nykyaikaiset työvälineet. Koulutamme tehtävään yli 30 vuoden kokemuksella, joten aikaisempaa kokemusta et tarvitse.

Arvostamme myyntihenkisyyttä ja kykyä oppia uusia asioita nopeasti. Aiempi telemarkkinointikokemus huomioidaan, mutta ei ole välttämätöntä.

Jos olet aktiivinen, sinnikäs, aidosti halukas tienaamaan ja taidat sujuvan suomen kielen, tässä voi olla sinulle mahtava mahdollisuus. Maksamme sinulle takuupalkan 9€/h tai kannustavan provision myyntituloksesi mukaan. Hyvänä myyjänä pääset helposti takuupalkan yli hyville ansioille.

Päivävuorossa työaika on ma-pe klo 8.30-16.00. Iltavuorossa mahdollisuus työskennellä 3-5 iltana viikossa, työajat ma-pe 4,5h/pvä klo 16.10-20.40 ja la 11.00-17.00.

Mahdollisuus myös etätöihin/ hybridiin.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäälliköt Taina Väänänen ja Juho Bröms, puh. 045 7731 3689. Voit lähettää myös työnhakulomakkeen alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Avainsanat: myynti, puhelinmyynti, asiakaspalvelu

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakasneuvottelija

Kouvola
Kokopäiväinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Etätyö, Hybridityö, Vakituinen

Julkaistu 08.01.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti