Skip to main content

Asiakaspalvelija Valmet Flow:n uudistettuun ravintolaan Vantaan Hakkilaan

Tässä laumassa hymy ei hyydy

Hellurei Vantaa! Olemme asiakaspalvelijaa vaille täydellinen lauma.

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity laumaan, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

Työn tiedot:

- Valmet Flow Control Oy:n Vantaan Hakkilan ravintola

- Vanha Porvoontie 229, 01380 Vantaa.

- Työsuhteen muoto vakituinen ja kokoaikainen

- Pääsääntöinen työaika arkisin klo 7.00-16.00 välillä 

Meidän laumamme tarjoaa merkityksellisiä asiakaskohtaamisia

Tammikuun 2024 alussa astumme sisään upeasti uudistettuun Vantaa Flow:n henkilöstöravintolaan, jossa tarjoamme asiakkaallemme monipuoliset ravintolapalvelut aina maittavasta buffetlounaasta tasokkaaseen edustukseen. Palveluja tullaan tarjoamaan kuuden hengen loistavan ammattilaistiimin voimin, jonka yhteinen intohimo on mieleenpainuvan asiakaskokemuksen luominen ihanille, täynnä odotuksia oleville asiakkaillemme. Tämä tärkeä asiakkuus etsii nyt aurinkoista asiakaspalvelijaa hurmaamaan asiakkaitamme heidän arjessaan.

Laumasi odottaa sinua

Asiakaspalvelijana työhösi kuuluu monipuolisesti asiakaspalvelua aina aamiaistarjoilusta päivälliseen, kassatyöskentelyä, erilaisia tarjoilutehtäviä sekä tarjoilulinjastojen täydennystehtäviä. Huolehdit myös asiakkaidemme kokouskahvituksista ja muista tarjoilutilauksista. Yhdessä muun tiimin kanssa huolehdit myös keittiömme omavalvonta- ja puhtaanapitotehtävistä.

Tässä laumassa hymy ei hyydy 

Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta asiakaspalvelijan työtehtäviin sekä mielellään alan koulutusta ja/tai kokemusta. Olet työskentelyotteeltasi hillitty ja hallittu vuorovaikutustaitojen ammattilainen, jolta  joustava ja hymyilevä asiakaspalvelu tulee suoraan selkärangasta. Et säikähdä kiireisiäkään työpäiviä ja osaat itsenäisesti organisoida työpäiväsi niin, että kaikki hommat tulee hoidetuksi.  Sinulla on edustustarjoiluosaamista ja työssäsi tarvitset suomen kieltä.

Tarjolla tänään – mahtava lauma

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi ja koko työtiimisi varmistaa, että saat työhösi hyvän perehdytyksen ja että onnistut työssäsi. Meillä et jää yksin, vaan sinulla on koko lauman tuki.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja ePassi -rahaa 100 €, Elixian verkkotreenipalvelun, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla.

Tee laumasta kokoaan suurempi

Hae mukaan viimeistään 30.11.2023. Voimme haastatella jo hakuaikana ja saatamme palkata heti sopivan henkilön löydyttyä.  Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Tea Wahlström, puh. 044-7119535

Lue meistä lisää: uracompassilla.fi

Tee laumasta kokoaan suurempi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti