Skip to main content

Asiakasvastuullinen työterveyspsykologi, Turku ja Loimaa

Me keskitymme työssämme olennaiseen: haluamme olla mukana luomassa terveitä työpaikkoja sekä mahdollistaa hyvinvoivat työntekijät. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan joukkoomme asiakasvastuullista työterveyspsykologia, jonka toimipisteisiin kuuluu Turku ja Loimaa. Työskentelyä eri toimipisteissä voidaan suunnitella joustavasti alueella toiveittesi mukaan. Tutustu tehtävään ja hae!

Mitä työ asiakasvastuullisena työterveyspsykologina pitää sisällään?

Asiakasvastuullisena työterveyspsykologina Terveystalossa pääset työskentelemään monipuolisesti työelämän teemojen parissa ja eri sovellusalojen asiakkaiden kanssa. Työtehtävät koostuvat työterveyden perusprosesseista, kuten työpaikkaselvityksistä ja työterveystoiminnan suunnittelusta psykososiaalisten työolojen kehittämiseksi sekä yksilöiden ohjauksesta ja työkyvyn arvioinneista. Lisäksi työhön kuuluu työhyvinvointityö työyhteisöjen ja esihenkilöiden parissa. Tänään saatat käydä keskustelua työpaikan esihenkilön kanssa hänen tiiminsä psyykkisestä kuormitustilanteesta ja huomenna ohjata asiakasta vastaanotolla, miten vahvistaa eroa työn ja vapaa-ajan välillä.

Voit toimia joko työsuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Lue lisää Terveystalossa työskentelystä täältä.

Miksi meille töihin?

Terveystalossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

- Tukemme ja kannustuksemme ammatilliseen kasvuun.
- Työn, joka jättää elämässäsi tilaa myös niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista esimerkiksi mahdollistamalla etätyön. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
- Mahdollisuuden keskittyä työssäsi olennaiseen, siihen missä olet hyvä ja missä haluat vielä kasvaa.
- Turvallisen, osaavan ja mukavan terveystalolaisen työyhteisön – niin etänä kuin kivijalassakin.
- Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Mitä toivomme sinulta?

Voit olla kokenut ammattilainen työ- ja organisaatiopuolella tai uusi, innokas tekijä. Meille tärkeintä on, että olet motivoitunut ottamaan haltuun monipuolisen työterveyspsykologin tehtäväkentän, johon tarjoamme meidän tukemme. Arvostamme aktiivista, toimeen tarttuvaa otetta ja sitä, ettet epäröi kysyä sinua pohdituttavista asioista. Työssä on tärkeää myös innostus moniammatilliseen työotteeseen.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta viimeistään 13.5.2024. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa mielellään vastaava työterveyspsykologi Johanna Varjo (puh. 050 512 6013, [email protected]).

Tervetuloa Terveystaloon!

Työpaikan osoite: Turku
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 13.05.2024 00:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/09113071-f...
Ilmoitus jätetty: 17.04.2024 13:26
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 09113071-fe0c-42e1-946f-d75200d96893

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakasvastuullinen työterveyspsykologi, Turku ja Loimaa

Terveystalo
Turku
32200 Loimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 17.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti