Skip to main content

Asiakkuuspäällikkö, Länsi-Uudenmaan Säästöpankki

Asiakkaamme Länsi-Uudenmaan Säästöpankki vahvistaa kasvuaan uudella tiimillä, jonka tehtävänä on keskittyä uusien henkilöasiakkaiden hankintaan. 

Asiakkuuspäällikönä

vastaat pankin uusasiakashankinnasta keskittyen henkilöasiakkaisiin. Tehtävänäsi on siis tunnistaa ja löytää Säästöpankille potentiaalisia uusia henkilöasiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita pankin lainaamisen ja säästämisen palveluista ja vakuuttaa heidät Säästöpankin palvelukokonaisuudella. Uusien asiakkaiden löytäminen edellyttää innovatiivista työotetta, kekseliäisyyttä sekä kokeilu- ja kehittymishalua - olet synnynnäinen verkostoituja, jolla on pelisilmää ja kykyä aloittaa asiakaskeskusteluita esimerkiksi asuntonäytöillä ja erilaisissa tapahtumissa.

Myyntialueesi on ensisijaisesti Länsi-Uudenmaan Säästöpankin alueella Lohja, Nummela, Karkkila, Kirkkonummi ja Espoo. Tarkempi työskentelypaikkakuntasi on Espoo. Tehtävät mahdollistavat myös ajoittaisen etätyöskentelyn. Huomioithan, että ensimmäisten kuukausien aikana kattava alkuperehdytys edellyttää sinulta päivittäistä läsnäoloa pankin toimipisteillä Lohjalla, Kirkkonummella tai Nummelassa - tarvitset siis käyttöösi oman auton sujuvien työmatkojen mahdollistamiseksi.

 

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme sinulta pankki- ja rahoitusalan kokemusta tai muuta soveltuvaa osaamista esimerkiksi pankkialan päivittäistoimintojen parissa. Tarvitset hyvän ymmärryksen vakuudellisten luottojen osalta, joka edellyttää ainakin muutaman vuoden työkokemusta näiden tuotteiden parista. Arvostamme aiempia näyttöjä myynnillisten tulosten aikaansaamisesta sekä tavoitteellista työotetta. Tehtävässä pärjää henkilö, jolla on kyky itsenäiseen työhön ja oma-aloitteisuutta ja kekseliäisyyttä myynnin aikaan saamiseksi. Säästöpankin arvoihin kuuluvat arvostus asiakasta kohtaan ja halu pitää asiakas kaiken toiminnan keskiössä. Haluamme olla aidosti palveleva pankki, joten toivomme myös tulevalta tiimikaveriltamme löytyvän asiakasläheisyyttä, vastuullisuutta ja yhteistyökykyä yli tiimirajojen.

 

Miksi työskennellä Säästöpankissa?

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden sekä mukavan ja avoimen työympäristön, jossa keskitymme erinomaisiin asiakaskokemuksiin! Työyhteisömme koostuu työstään innostuneista asiantuntijoista, joiden kesken vallitsee innostava ja sparraava tekemisen meininki. Meillä opit jatkuvasti uutta ja sinua kannustetaan kehittymään ja kehittämään osaamistasi. Meillä pääset myös aidosti rakentamaan omaa urapolkuasi osaamisesi kehittyessä. Kannustavan pohja + tulospalkkio perusteisen palkkausmallin lisäksi tarjoamme sinulle myös rahanarvoisia henkilöstöetuja, kuten lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä henkilöstöetuhintaiset pankkipalvelut ja kattavat työterveyspalvelut.

 

Haku käynnissä!

Jätäthän hakemuksesi hakulomakkeen kautta viimeistään 25.3.2024 mennessä. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, vastaan niihin mielelläni! Tavoitat minut soittamalla tai WhatsApp-viestein numerosta 0407147999. / Maria, Rainmaker.

 

Tehtävän perustiedot:

Aloitus: Sopimuksen mukaan 
Sijainti: Espoo + hybridimalli
Työsuhde: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: Joustotyöaika, 37,5h/vko
Palkkaus: Kiinteä kk-palkka, joka määräytyy henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella. Jätäthän hakemukseen palkkatoiveesi. Tehtävässä on lisäksi tuloksiin pohjautuva kannustemalli ja hyvät henkilöstöedut.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään Säästöpankin käytännön mukaisesti huumausainetesti sekä tarkastetaan luottotiedot.

 

Säästöpankkiryhmä on edistänyt yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia jo 200 vuoden ajan. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Säästöpankkiryhmän muodostavat paikalliset Säästöpankit ympäri Suomen sekä Säästöpankkikeskus. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakkuuspäällikkö, Länsi-Uudenmaan Säästöpankki

Espoo
03400 Vihti
Kirkkonummi
03100 Nummela
Lohja
Lohja
03100 Nummela
Lohja
Lohja
Kirkkonummi
03100 Nummela
Lohja
Lohja
03100 Nummela
Lohja
Lohja
03400 Vihti
Kirkkonummi
03100 Nummela
Lohja
Lohja
03100 Nummela
Lohja
Lohja
Kirkkonummi
03100 Nummela
Lohja
Lohja
03100 Nummela
Lohja
Lohja
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 29.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti