Skip to main content

Satakunnan TE-toimistossa on haettavana asiantuntijan vakinainen virka Työnhaku- ja uraohjauspalveluissa. Tehtävä sijoittuu Porin toimipaikan aula- ja asianhallinnan tehtäviin.

Asiantuntija vastaa Porin toimipaikan aula- ja asianhallinnasta sekä TE-toimiston henkilöasiakkaan palveluista. Tehtäviin kuuluu henkilöasiakkaan TE-palveluihin liittyvä neuvonta ja ohjaus. Asiantuntija ohjaa aulassa asioivaa asiakasta työnhaun eri vaiheisiin liittyvässä verkkoasioinnissa, erityisesti työnhaun käynnistämiseen liittyen, sekä osallistuu soveltuvin osin palveluntarpeen arviointiin ja auttaa asiakkaan ohjautumisessa palveluntarpeen mukaiseen palvelukokonaisuuteen TE-palveluissa. Asiantuntija ottaa vastaan asiakkaiden työnhakuun liittyviä ilmoituksia ja lomakkeita sekä tiedottaa ja ohjaa asiakasta asiakasprosessin etenemisessä.

Asiantuntija käynnistää työttömyysturvaan liittyviä selvitysprosesseja ja vastaa osaltaan asiakkaalle laadittavista työttömyysturvalausunnoista. Asiantuntija kirjaa ja luovuttaa tietosuojasäännösten mukaisesti asiakastietoja TE-hallinnon asiakastietojärjestelmästä. Asiantuntija tiedottaa ja ohjaa asiakkaita myös soveltuviin kumppaniverkoston palveluihin. Työtehtäviin kuuluu myös muita TE-toimiston asiakaspalvelumallia tukevia tehtäviä erikseen sovitulla tavalla, liittyen esimerkiksi asiakkaiden ajanvarauksiin.

Asiantuntijan asiakaskunta aulapalveluissa muodostuu TE-toimiston kaikkien palvelukokonaisuuksien asiakkaista. Aulapalveluissa asioi merkittävästi vieraskielisiä ja maahanmuuttaja-asiakkaita.

Asianhallinnan tehtäviin kuuluvat päivittäiset tehtävät, kuten mm. kirjepostin ja muiden dokumenttien käsittely sovitulla tavalla. Tehtävä sisältää myös toimiston hankintoihin, sisäisten ohjeiden päivittämisen ja niistä tiedottamisen työtehtäviä.

Henkilökohtaisen asiakastyön lisäksi asiantuntija tekee työtä puhelimitse sekä verkkoyhteyksiä ja kuvallista etäyhteyttä apuna käyttäen.

Yhteystiedot: Jyri Ranne
Palvelupäällikkö
[email protected]
p. 0295 045 137

Arto Saarinen
Palvelujohtaja
[email protected]
p. 0295 045 150
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 2443,70 euroa/kk, jonka lisäksi henkilökohtainen suoritusosa enintään 45 % edellä mainitusta.
Työ alkaa: 17.06.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 03.06.2024 13:15
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/4fc17268-1...
Ilmoitus jätetty: 17.05.2024 16:15
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 4fc17268-1495-457d-a93f-798232548417

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiantuntija

Satakunnan työ- ja elinkeinotoimisto
Pori
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti