Skip to main content

Assistance Coordinator

Oletko luonteeltasi palvelualtis, positiivinen ja vastuuntuntoinen? Mikäli vastasit näihin kyllä, etsimme sinua! Voit olla joko kokenut konkari, tai sitten vielä hiomattomampi timantti, koska me autamme sinua kasvamaan asiakaspalvelun ammattilaiseksi!

Haemme nyt SOS Internationalille Assistance Coordinaattoreita joustavaan työsuhteeseen. SOS International auttaa asiakkaita, kun heidän ajoneuvonsa vaurioituu Suomessa tai ulkomailla, sekä heidän sairastuessaan tai kohdatessaan muita akuutteja ongelmia matkustaessa. Etsimme osaajia, joilta onnistuu asiakaspalvelu suomeksi ja englanniksi tai ruotsiksi!

Tehtäviisi kuuluu

Tehtävässäsi oleellisena osana autat hädässä olevia autoilijoita, järjestät hinauksia ja ohjeistat matkan jatkosta. Työssäsi vastaanotat myös ajoneuvovahinkoihin liittyviä vahinkoilmoituksia ja hoidat korvaustoimintaan liittyvää asiakirjaliikennettä yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Palvelemme asiakkaitamme 24/7, niin iltaisin, viikonloppuisin, öisin ja pyhäpäivinä.

Työsuhde

Viikoittainen työtuntimäärä vaihtelee 0–37,5 h välillä ja työmme on kausiluonteista, joten tunteja on yleensä enemmän tarjolla talvisin ja kesäisin. Työsuhde solmitaan määräaikaisena vuoden loppuun asti ja aloitus sovitaan huhti-toukokuun vaihteeseen. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vallilassa ja muutaman perehdytysviikon jälkeen työtä voi tehdä myös joustavasti etänä. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Sinäkö?

Tärkeintä ei ole työskentelytaustasi, vaan asenteesi sekä halusi työskennellä asiakasrajapinnassa. Toivomme kuitenkin, että omaat jo jonkin verran asiakaspalvelukokemusta ja kohtaat asiakkaat empaattisella, ennakkoluulottomalla asenteella. Olethan luonteeltasi ongelmanratkaisija ja suoriudut monista työtehtävistä samanaikaisesti, eikä pieni kiire haittaa sinua. Sinulla on erinomainen tilannetaju ja reagointikyky erilaisiin asiakastilanteisiin. Odotamme sinulta suomen ja englannin sujuvaa kielitaitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi ja etsimmekin tekijöitä myös ruotsinkieliseen asiakaspalveluun.

Kuulostaako hyvältä?

Saat ympärillesi mukavan, osaavan ja auttavan tiimin. Sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi alan ammattilaiseksi. Meillä työskennellään hyvällä asenteella ja uskomme, että parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen.

Nyt et enää malta olla hakematta, joten lähetä hakemuksesi meille alla olevan linkin kautta niin tutustutaan! Mikäli jokin asia jäi mietityttämään, ota rohkeasti yhteyttä. Lisätietoja saat Baronan henkilöstökonsultilta Maria Vilkaselta numerosta +358 504057832.

Hae paikkaa viimeistään 24.03.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: +358 504057832

SOS International

SOS International on yksi Pohjoismaiden johtavista assistance-organisaatioista. SOS International tarjoaa avustuspalveluita äkillisissä hätätilanteissa kaikkialla maailmassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa sijaitsevista hälytyskeskuksistamme, yötä päivää, ympäri vuoden.

SOS International tarjoaa laajan valikoiman hätäpalveluratkaisuja, johon kuuluvat maailmanlaajuiset hoito- ja matkapalvelut, tiepalvelut ja terveydenhoidollinen neuvonta. SOS International takaa asiakkailleen arvoketjun luotettavana kumppanina ja pyrkii tarjoamaan erinomaisen asiakastyytyväisyyden sekä täyden kustannustenhallinnan asiakkaan eduksi. Luotettuna yhteistyökumppanina ammattitaito ja vaatimustenmukaisuus ovat myös avainparametrejamme.

SOS Internationalilla on laaja verkosto päteviä toimittajia ja kumppaneita kaikkialla maailmassa sekä 5 strategisesti sijoitettua toimistoa, jotka toimivat yhteistyössä alueilla, joilla on suuri määrä tapauksia. Yli 1200 työntekijän kanssa SOS International edustaa 30 kansallisuutta ja yhdessä työntekijät puhuvat yli 37 eri kieltä.

SOS International perustettiin vuonna 1961 ja sen omistajia ovat Pohjoismaiden 11 suurinta vakuutusyhtiötä. SOS Internationalin suuri määrä tapauksia tarkoittaa, että yhtiö on yksi Pohjoismaiden suurimmista assistance-organisaatioista.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Assistance Coordinator

Barona
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 17.03.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti