Skip to main content

Asumisen ohjaajan kesäsijaisuuksia Rovaniemelle

Asumisen ohjaajia asumisen palveluihin Kolpeneen asumisyksiköihin

Haemme kesälomansijaisuuksiin asumisen ohjaajia asumisen palveluihin Kolpeneen asumisyksiköihin.

Kolpeneen tuki- ja osaamiskeskus on vuonna 2023 laatusertifioitu yksikkö.

Otamme ilolla vastaan reippaita ja työhön tarttuvia sote-alan ammattilaisia tai alan opiskelijoita. Etsimme nyt kesätyöntekijöitä (1-4 kk) asumisen palveluihin Rovaniemelle, Kolpeneelle. Meillä on useita yksiköitä, johon tarvitsemme kesätyöntekijöitä: Rasti, Kipinä, Kaarna, Soolo, Komppi, Tempo, Hangaspisto sekä Koivuojankatu.

Asumisen ohjaaja vastaa asukkaiden perushoivan ja ohjauksen toteutumisesta kaikessa arjen toiminnoissa. Asukasta tuetaan löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan yksilöllisillä menetelmillä sekä tuetaan itsenäistä selviytymistä ja sosiaalista vuorovaikutusta. Asumisyksiköissä käytetään puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä. Työntekijät työskentelevät asukkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan.

Haluamme mahdollistaa asukkaille tasa-arvoisen, yksilöllisiä tarpeita ja valinnanvapautta kunnioittavan arjen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia. Saat tehtävään perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Sinulta ei edellytetä kehitysvamma-alan työkokemusta, tarvitset hyvän asenteen ja avointa mieltä.

Tehtävien palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen, HYVTESin sekä voimassaolevien säännösten mukaisesti. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtäviin haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Hakuaikaa on jatkettu 30.4.2023 klo 15.00 saakka. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja teemme nopealla aikataululla päätöksiä jo hakuajan sisällä. Tehtäviä jo hakeneiden hakemukset huomioidaan valintoja tehtäessä.

Lisätietoja saat myös olemalla yhteydessä yksikön esihenkilöön.


Lisätietoja

https://lapha.fi

Yhteystiedot

Tuija Tuulaniemi, Hangaspiston yksikkö [email protected]

Maarit Tallqvist, yksiköt Soolo, Komppi, Tempo ja Koivuojankatu [email protected]

Jari Iivari, yksiköt Rasti, Kipinä, Kaarna [email protected]

Anu Hämeenaho Soolo, Tempo,Komppi [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti