Skip to main content

Autojunanlastaaja Pasilan asemalle

Etsitkö osa-aikaista työtä? Haluatko työskennellä toiminnallisessa asiakaspalvelutyössä, jossa päivät ovat monipuolisia?

Mitä työnkuvaan kuuluu?

Autojuna-asemalla työskentely pitää sisällään henkilö- ja yritysasiakkaiden ajoneuvojen vastaanottoa ja niiden lastaamista junavaunuihin. Työhön kuuluu monipuolisesti erilaisia asiakaspalvelutilanteita, joissa esimerkiksi opastetaan matkustamiseen ja auton lastaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 06–23.30 välille ja ne sovitaan etukäteen kolmeksi viikoksi kerrallaan. Lisävuoroja voi ottaa mahdollisesti myös lyhyellä varoitusajalla. Työvuoroja on mahdollista sopia tilanteen, tarpeen sekä aikataulujesi mukaan. Työ on sesonkipainotteista, mutta vuoroja on tarjolla tasaisesti aamussa ja illassa sekä arkisin ja viikonloppuisin ympäri vuoden. Työmäärä vaihtelee pääasiassa 0-4 vuoroa viikossa, riippuen tarjolla olevasta työmäärästä.

Perehdytys

Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta, sillä tehtävään järjestetään kattava palkallinen perehdytys. Edellytämme sinulta kuitenkin B-ajokorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa (kaikki muu kielitaito katsotaan eduksi). Tehtävässä menestyy asiakaspalveluhenkinen, työtä pelkäämätön ja joustava tiimipelaaja. Aloitus on sovittavissa nopealla aikataululla. Työllistyessäsi työsopimus kirjoitetaan Baronan kanssa aluksi määräaikaisesti muutamaksi kuukaudeksi. Hyvin työt hoitaneena, on mahdollisuus töitä jatkaa pidempään, työtilanteen sen salliessa.

Tarjoamme sinulle joustavan ja mielenkiintoisen työn ainutlaatuisessa ympäristössä. Töitä tehdään mukavassa ja tiiviissä työporukassa, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen.

Jos kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia. Kyseiseen tehtävään vaaditaan myös täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Hae paikkaa viimeistään 30.04.2024 20:59 mennessä.

VR Yhtymä Oy

VR Group on matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon vastuullinen palveluyritys, joka kuljettaa kohti hyvinvoivaa ja hiilineutraalia Suomea. Pidämme yhteiskunnan liikkeessä huolehtimalla arjen sujuvista matkoista ja kuljetuksista, vankalla lähes 160 vuoden kokemuksella. Edistämällä sähköisen raide- ja kaupunkiliikenteen suosiota vähennämme koko Suomen päästöjä. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 791,9 miljoonaa euroa ja palveluksessamme työskenteli yli 5 800 rautaista ammattilaista. Junillamme tehtiin 59,5 miljoonaa matkaa ja kuljetettiin 36,6 miljoonaa tonnia tavaraa. Yrityksemme on Suomen valtion omistama, ja toimimme kotimaan lisäksi erityisesti Venäjän ja Pohjoismaiden lähimarkkinoilla. Haemme aktiivisesti kasvua ja tähtäämme huipulle. Mitä paremmin me onnistumme, sitä enemmän yhteiskunta ympärillämme hyötyy – olemme yhteisellä matkalla maailman parhaaksi. Lisätietoja: https://www.vrgroup.fi/

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Autojunanlastaaja Pasilan asemalle

Barona Logistiikka
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Logistiikka
Hämeenlinna
Barona Logistiikka
Kokkola
Barona Logistiikka
Hyvinkää
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti