Skip to main content

Automekaanikko Haapajärvelle

Etsimme asiakasyrityksellemme Mekonomenille automekaanikkoa Haapajärvelle.

Mekonomen on Pohjoismaiden suurin korjaamoketju, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. He tarjoavat laajan valikoiman innovatiivisia ja hyvän hintalaatusuhteen omaavia tuotteita ja ratkaisuja kuluttajille ja yrityksille. Mekonomen Nordicilla oli vuoden 2020 alussa noin 460 myymälää ja 3400 ketjuun liittynyttä autokorjaamoa, jotka työskentelevät Mekonomen Autohuolto -tuotemerkin alla.

Haemme kokemuksen omaavaa ammattitaitoista automekaanikkoa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.
Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta alalta, sekä aitoa halua kehittää omaa osaamistaan. Sinulla tulisi olla voimassa oleva ajokortti, sekä palvelualtis asenne työn tekemiseen. 

Automekaanikon työnkuvaan kuuluu ajoneuvojen monipuoliset huolto- ja asennustyöt. Voit omata vankan kokemuksen jatkuvasti kehittyvältä alalta, tai olet juuri valmistunut automekaanikko, täällä sinulla on mahdollisuus kehittyä osaavan tiimin mukana Mekonomen -ketjun arvoja kunnioittaen. 

Asiakasyritys tarjoaa monipuoliset ja vastuulliset työtehtävät, ammattitaitoisen työyhteisön tuen, sekä mahdollisuuden kehittyä alalla. 

Eezy Henkilöstöpalvelut vastaa hakemusten käsittelystä ja haastatteluista. Jätä hakemuksesi hakulinkistä ja täytä tiedot koulutus- ja työhistoriastasi tai liitä mukaan CV. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja olemme yhteydessä haastateltaviin henkilöihin mahdollisimman pian.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä:

Alanen Katariina
050 581 6078
[email protected]

Laita myös somekanavamme seurantaan:
FB: Eezy Ylivieska IG: eezyylivieska

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Automekaanikko Haapajärvelle

Pohjois-Pohjanmaa
85800 Haapajärvi
84100 Ylivieska
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti