Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Automyyjä hyötyvaihtoautomyyntiin, K-Auto Oulu

Hakuaika alkaa: 28.03.2024
Hakuaika päättyy: 12.04.2024

AUTOMYYJÄ K-AUTO HÖTYVAIHTOAUTOT, OULU

K-ryhmä ja K-Auto panostaa nyt vahvasti käytettyjen autojen kauppaan. Haemme useita uusia automyyjiä mukaan kasvavaan automyynnin organisaatioomme. Nyt olisi mahdollisuus liittyä joukkueeseemme Oulussa. Meidän kyydissä on hyvä pitää hatusta kiinni, sillä K-Auto Hyötyvaihtoautot on kasvanut vuonna 2023 nopeammin kuin valtakunnan muut suuret vaihtoautoketjut - ja vauhtimme jatkuu samalla voimalla myös 2024!

Meillä asenne ratkaisee - hae rohkeasti meille tulevaisuuden huippumyyjäksi! Meillä työskennellessä sinulla on erinomaiset edellytykset menestyä automyyjänä. Myytävissäsi on koko yli 2700 kpl vaihtoautovarastomme joista noin 600 on hyötyvaihtoautoa.

Näet itsesi myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisena. Ymmärrät digitaalisten kanavien merkityksen myyntityössä ja osaat hyödyntää niitä. Lisäksi aktiivisuus ja kontaktien ottaminen eri välineillä on sinulle luontevaa ja mielekästä työtä. Olet kunnianhimoinen yksilö, mutta haluat olla myös osana voittavaa joukkuetta. Toimintasi peruskivi on asiakaslähtöisyys ja ainutkertaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on sinulle kunnia-asia. Kiinnostus autoalaan on tärkeää tehtävässä onnistumisen kannalta.

Odotamme sinulta:

  • Myynnin nälkää, mikä näkyy innokkuutena, aktiivisuutena ja haluna tehdä kauppaa
  • Luottamusta herättävää asiakaspalveluasennetta ja viestintätaitoja, sekä kykyä tuottaa erinomainen asiakaskokemus
  • Automyynnin aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsotaan eduksi
  • Digi-kanavien tuntemusta
  • Halua sekä kykyä oppia ja kehittyä ihan koko ajan lisää
  • Aktiivista ja oma-aloitteista otetta työtäsi kohtaan
  • B-ajokorttia
  • Kokemus hyötyajoneuvojen ostamisesta katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

  • Alan parhaan provisiomallin, jossa hyvällä suorituksella pääsee erinomaisiin ansioihin. Meillä myyjä tienaa keskimäärin yli 4000 €/kk ja parhaat myyjät yli tuplat enemmän.
  • Päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa ja vakavaraista K-ryhmää
  • Useita urapolkuvaihtoehtoja kansainvälisessä konsernissa. Meillä on useita myyjiä, jotka ovat edenneet eri rooleihin autotoimialallamme (mm. myyntipäälliköksi, ostajaksi, aluemyyntipäälliköksi, markkinoinnin tehtäviin..).
  • Erittäin ammattitaitoisen ostotiimin myynnin tueksi, joka varmistaa että myytävää riittää.
  • Erinomaisen, huolella valitun ja kilpailukykyisesti hinnoitellun, yli 2700 vaihtoauton valikoiman.
  • Paljon asiakaskontakteja sekä houkuttelevan autovaraston, jonka kysynnästä huolehdimme yhdessä päivittäin.
  • Innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
  • Konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut, kuten vapaan autoedun, liikuntaedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, ostoedun K-ryhmän liikkeistä, kattavan työterveyshuollon yms.
  • Syöttöjä maalille tulee siis reilusti ja haluamme sinut viimeistelemään jokaisen maaliin asti

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä. Olemme panostaneet digitaaliseen kehitykseen ja meillä olet luomassa tulevaisuuden asiakaskokemusta.

Saat täydet mahdollisuudet kasvaa täyteen potentiaaliisi porukassa, joka kehittää itseään ja kaupan tekemistä rohkeasti uutta syleillen, mutta aina asiakkaan ehdoilla. Yhteiset arvot, periaatteet ja toimintatavat ovat työmme perusta kaikkialla. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

K-Auto - merkkejä tulevaisuudesta

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Tommi Ruonala, puh. 050 5709205.

Lähetä hakemuksesi 12.04.2024 mennessä. Haethan mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään sitä mukaa kun sopivia ammattilaisia tai uusia kykyjä löytyy - älä jää odottamaan hakuajan loppua.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

Kesko on suomalainen kaupan alan edelläkävijä. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Toimialamme ja ketjumme toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa.

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän*, joka on Suomen suurin ja Pohjois-Euroopan suurimpia kaupan alan toimijoita. K-ryhmän vähittäismyynti oli noin 15 miljardia euroa vuonna 2021. Kesko ja K-kauppiaat työllistävät yhdessä noin 39 000 henkeä ja koko K-ryhmä työllistää noin 45 000 henkeä.

Vastuullisuus on keskeinen osa Keskon strategiaa. Edistämme vastuullisuutta koko arvoketjussa aina tuotannosta asiakkaan valintoihin asti. Vastuullisuustyömme painopisteitä ovat ilmastonmuutoksen hillintä, kestävä hankinta ja vastuu ihmisistä. Luomme laaja-alaisesti arvoa koko yhteiskuntaan.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Automyyjä hyötyvaihtoautomyyntiin, K-Auto Oulu

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti