Skip to main content

Automyyjä, K-Auton vaihtoautomyyntiin Forssaan

Hakuaika alkaa: 08.12.2022
Hakuaika päättyy: 23.12.2022

Nykyinen tai tulevaisuuden huippumyyjä - ovatko asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Vaihtoautoliiketoimintamme on vahvassa kasvussa. Olemme investoineet merkittävästi viime vuonna liiketoiminnan kehitykseen, jotta asiakaskokemus ja digitaaliset palvelut tuodaan vahvasti toimintamme keskiöön. Olemme uudistaneet provisiojärjestelmämme ja uskomme sen olevan markkinoiden kannustavin. Vaihtoautoliiketoimintamme konseptia kehitetään parhaillaan eteenpäin eli sinulla on mahdollisuus päästä erinomaisessa hetkessä mukaan.

Kasvustamme johtuen tarvitsemme K-ryhmään innokkaita ja aktiivisia automyyjiä tekemään autokauppaa kiinnostavassa ja merkityksellisessä työympäristössä. Vastaat itse asiakassuhteittesi rakentamisesta ja myönteisen asiakaskokemuksen säilymisestä koko ostoputken ajan kaupan tekemisestä auton toimitukseen.

Ymmärrät digitaalisten kanavien merkityksen myyntityössä ja osaat hyödyntää niitä. Osaat toimia itsenäisesti ja pystyt hallitsemaan useaa asiakastilannetta samanaikaisesti. Olet kunnianhimoinen ja yrittäjähenkinen yksilö, mutta haluat olla myös osana voittavaa joukkuetta. Toimintasi peruskivi on asiakaslähtöisyys, ja ainutkertaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on sinulle kunnia-asia.

Odotamme sinulta:
• Aiempaa kokemusta myyntityöstä. Kokemus autoalalta on vahva etu, mutta ei välttämättömyys.
• Myynninnälkää, mikä näkyy innokkuutena, aktiivisuutena ja haluna tehdä kauppaa.
• Sujuvia digitaitoja ja kykyä hyödyntää tekniikkaa monipuolisesti myyntityössä ja oppia uusia työkaluja myyntityösi tueksi.
• Olet luonteeltasi myynti- ja asiakasorientoitunut, etkä pelkää puhelinta tai ihmiskatsetta.
• Kiinnostusta myös ostaa autoja.
• Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
• Ajokorttia

Tarjoamme sinulle:
• Kilpailukykyisen provisiomallin, jossa erinomaisella suorituksella pääsee todella hyviin ansioihin
• Useita urapolkuvaihtoehtoja isossa konsernissa
• Koulutusta ja päivittäisiä haasteita oman kehittymisesi tueksi
• Innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit – emme ole sattumalta autoalan markkinajohtaja Suomessa
• Konsernin laajan tuen ja työsuhde-edut, kuten työsuhdeauton, liikuntaedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, ostoedun K-ryhmän liikkeistä, kattavan työterveyshuollon yms.

K-ryhmän koko ja voima varmistavat, että kasvumme on tavoitteidesi veroista. Kaupan ala uudistuu ja digitalisoituu kovaa vauhtia maailman mukana ja tarjoaa siten kaupallisesti suuntautuneelle ajattelijalle loputtomasti mahdollisuuksia kehittyä sekä ylittää itsensä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Solkinen, puh. 0445601685 klo 9-17.
Lähetä hakemuksesi 23.12.2022 mennessä oheisen linkin kautta.
Haemme työntekijää nopealla aikataululla, ja työsuhde voi alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.
K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa.
www.k‐auto.fi

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Automyyjä, K-Auton vaihtoautomyyntiin Forssaan

30300 Forssa
Vakituinen

Julkaistu 24.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti