Skip to main content

Haemme joukkoomme jatkuvasti uusia myynnin ja viestinnän osaajia.

Avoin tehtävä

Avoimet hakemukset

Haemme joukkoomme jatkuvasti uusia myynnin ja viestinnän osaajia.

Toimisto
JS Suomi

Työpaikka

Hybridi

Jos haet uusia haasteita myynnin tai viestinnän parista, lähetä meille avoin hakemus. Kerro meille, minkä tyyppisistä työtehtävistä olet kiinnostunut, millainen koulutus ja työkokemus sinulla on ja miksi haluat töihin JS Suomeen. Otamme sinuun yhteyttä, jos yrityksessämme avautuu osaamistasi ja toiveitasi vastaava tehtävä.

Hae meille

JS Suomi on yksi kansainvälisen markkinointi- ja mediakonserni JS World Median kulmakivistä. JS Suomi on perustettu Helsingissä vuonna 2009, ja palveluksessamme on tätä nykyä 45 ammattitaitoista työntekijää eri puolilla Suomea. Tavoitteenamme on lisätä tuotteidemme, palveluidemme ja suorituskykymme arvoa suomalaisten asiakkaiden ja ilmoittajien parhaaksi.

JS World Media -konsernin palveluksessa toimii 500 ammattitaitoista työntekijää yhdeksässä Euroopan maassa. Autamme joka vuosi yli 30 000:ta yritystä, julkishallinnon asiakasta ja järjestöä sekä niiden toimittajia ja yhteistyökumppaneita räätälöimällä viestintäpaketteja, jotka tarjoavat oikeanlaista sisältöä oikeaan mediaan, kuten filmiin, videoon, nettiin sekä interaktiivisiin ja painettuihin esitteisiin.

Kysymyksiä?

Haluaisitko tietää, miltä työpäivä näyttää JS Suomessa? Tai onko sinulla tiettyä tehtävää koskeva konkreettinen kysymys? Älä epäröi ottaa yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Ota yhteyttä

Amiira Kultalahti
Recruiter

Ota yhteyttä minuun osoitteessa
[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti