Skip to main content

Avoin hakemus – Asentaja

Hei sinä tunnollisen työotteen omaava  

ASENTAJA,

ilmianna itsesi jättämällä hakemus järjestelmäämme!  

 

Meillä aukeaa usein työmahdollisuuksia erilaisiin asentajan tehtäviin, kuten kunnossapitoasentajan, LVI-asentajan, sähköasentajan, teknisen asentajan tai elektroniikka-asentajan tehtäviin. Hakukohteesta riippuen kriteerit vaihtelevat: joissain tapauksissa vaaditaan muutama vuosi aiempaa työkokemusta, toisissa riittää halu oppia. Etsimme kuitenkin hakijoita, joilta löytyy esimerkiksi ammatillisen koulutuksen kautta tulleita valmiuksia toimia asentajan tehtävässä.  

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja osaamisestasi yleisesti sekä työ- ja koulutustaustastasi. Kerro myös minkälaisesta työpaikasta olet kiinnostunut. Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti ja olemme yhteydessä, mikäli soveltuisit johonkin meille aukeavaan hakukohteeseen. 

 

Uniflex Oy 

– Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi. – 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Avoin hakemus – Asentaja

Etelä-Savo
Keski-Suomi
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti