Skip to main content

Avoin hakemus Barona Rakennukselle, Lounais-Suomi

Onko asenteesi kohdillaan, olet positiivinen tiimipelaaja ja palat halusta tehdä raksahommia? Haluatko kehittyä, päästä mukaan huippujengiin ja saada kokemusta tulevaisuutta varten? Hae Baronalle töihin!

HUOM! Koska hakemuksia rakennusalan töihin tulee paljon, suosittelen jättämään mahdollisimman kattavan hakemuksen. Näin parannat huomattavasti mahdollisuuksiasi päästä jonon kärkeen.

Työtehtävät

 • Rivakka rutistus rakennusapulaisena?
 • Makealta maistuvia maalarihommia?
 • Siistejä suorituksia rakennussiivoojana?
 • Barona työllistää muun muassa rakennustyöntekijöitä ja -apulaisia, rakennussiivoojia, maanrakennustyöntekijöitä ja maalareita lukuisille isoille ja pienemmille rakennustyömaille

Työpäiväsi ovat pääasiassa arkisin kello 7–15.30. Työt raksalla alkavat ja päättyvät joustavasti sen mukaan, miten olet käytettävissä. Työt työmailla vaihtelevat kestoltaan, eli saatat päästä tutustumaan useampaankin kohteeseen ja erilaisiin työtehtäviin.

Mitä sinulta toivotaan?

 • Sujuvaa Suomen kielen taitoa
 • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, jonka hankkimisessa autamme tarvittaessa
 • Asennetta jolla vakuutat meidät ja asiakkaan kyvyistäsi
 • Auton käyttömahdollisuutta tai vähintäänkin ajokorttia

Työtehtäviä katsotaan aiemman kokemuksen ja koulutuksen mukaan, joten myös kokeneemmille tekijöille löydetään sopivia tehtäviä.

Me Baronalla uskomme, että jokaisesta voi can do -asenteella kasvaa varsinainen huippuosaaja!

Kuitenkin muutamat erityisominaisuudet saattavat heittää sinut hakijoiden kärkijoukkoon:

 • Fyysistä työtä pelkäämätön asenne. Raksalla liikutaan paljon päivän aikana, ja työ voi osittain olla raskastakin. Olethan valmis laittamaan itsesi likoon
 • Tiimihenkisyys. Työmaalla töitä tehdään kimpassa eri kokoisissa porukoissa. Jokainen vaikuttaa siihen, että homma etenee.
 • Halu huolehtia turvallisuudesta. Raksalla työturvallisuus on jokaisen asia, ja siitä huolehditaan noudattamalla ohjeita, tekemällä tarkkaa työtä ja pitämällä ympäristö siistinä.

Tarjoamme sinulle:

Barona on vakavarainen työnantaja ja työntekijät ovat meille tärkein voimavara. Me pidämme työntekijöistämme huolta ja tarjoamme kilpailukykyiset edut. Meillä saa kehittyä työssä ja olla oma itsensä. Uskomme omannäköisiin työuriin ja siihen, että yhdessä löydämme sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Noudatamme alan voimassa olevaa työehtosopimusta ja palkkaus on TES:n mukainen.

HUOM! emme käsittele sähköpostilla/ whatsapp tai tekstiviestillä lähetettyjä hakemuksia.

Hae paikkaa viimeistään 02.06.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Avoin hakemus Barona Rakennukselle, Lounais-Suomi

Barona Rakennus
Turku
Kaarina
23800 Laitila
23500 Uusikaupunki
Rauma
Pori
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.02.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti