Skip to main content

Avoin hakemus ohjelmistokehitykseen HR- ja työaikaratkaisujen ohjelmistojen pariin

 

Hei kokenut ohjelmistokehittäjä, tule mukaan a+-tiimiimme tekemään a+-softaa!

Rohkeus ja tulevaisuus ovat kaksi Accountorin arvoista. Meillä accountorilaisilla on rohkeutta venyä mukavuusalueen ulkopuolelle luodaksemme parempaa tulevaisuutta meille ja asiakkaillemme. Tämä on mahtava tilaisuus sinulle, joka haluat olla kanssamme askeleen edellä sekä osa taloudellisesti vakaan ja kasvavan tuotetalon tarinaa!

Accountorin HR Solutionsissa pääset kehittämään Suomen johtavia kotimaisia SaaS-ratkaisuja palkanlaskennan, työajanhallinnan ja HR:n tarpeisiin. Meillä on runsaasti erilaisia mahdollisuuksia alalla ainakin kolme vuotta toimineille ohjelmistokehittäjille. Voimme räätälöidä roolisi sinun osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan ja pääset työskentelemään omien nykytuotteidemme tai uudistuotteidemme parissa.

Haluamme jatkossakin olla markkinajohtaja, joten investoimme merkittävästi tuotekehitykseen. Pääset työsi kautta kehittämään pitkäjänteisesti laajasti käytettyjä tuotteita ja sitä kautta auttamaan asiakkaitamme kohti parempaa työelämää. Arvostamme aiempaa kokemusta yritysohjelmistojen kehityksestä ja/tai HR-kentän domain-osaamista, mutta tärkeintä on kiinnostus perehtyä ohjelmistokehityksen ohella myös näihin asiakkaille tärkeisiin alueisiin. Tuotekehityksemme on ammattimaisesti johdettua ja siellä työskentelee yli 100 tuotehallinnan, ohjelmistokehityksen, laadunvarmistuksen, arkkitehtuurin ja designin ammattilaista.


Keskeiset käyttämämme teknologiat

Hyödynnämme nykyaikaisia työkaluja ja Clean Code -periaatteita. Ohjelmistokehityksemme tapahtuu suurimmaksi osaksi Microsoft-ympäristössä ja ketterällä Scrum-mallilla. Tällä hetkellä keskeisiä käyttämiämme teknologioita ovat mm. MS Azure, MS SQL Server, .NET 7/8, C#, React, TypeScript, JavaScript jne. Sinun ei tarvitse osata täydellisesti näitä kaikkia, vaan tärkeintä on hyvä osaaminen näistä muutamasta sekä halu oppia ja omaksua uusia teknologioita.


Millaista meillä on työskennellä ja mitä tarjoamme sinulle?

Me Accountorilla olemme edelläkävijöitä. Tulet olemaan osa modernia softakehityskulttuuriamme, jossa arvostamme avoimuutta kokeiluun ja erilaisten työskentelytapojen oppimiseen. Me keskitymme tarjoamaan sinulle kannustavan työympäristön ja modernit työvälineet, jotta sinä voit onnistua.

Lupaamme välittää sinusta yksilönä ja antaa aina kaiken tuen, jota tarvitset voidaksesi hyvin. Esihenkilösi toimii omana henkilökohtaisena valmentajanasi ja pitää huolta säännöllisesten 1-2-1-tapaamisten avulla niin roolisi selkeydestä, tavoitteistasi kuin hyvinvoinnistasi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun sekä itsesi ja osaamisesi kehittämiseen.

Ystävällinen, luottamuksellinen ja arvostava työilmapiiri saa meillä jatkuvasti kiitosta. Täällä saat olla oma itsesi, mutta et jää yksin, sillä ammattitaitoinen tiimi on lähellä sinua ja pääset aina ideoimaan tai sparrailemaan yhdessä. Voit työskennellä meillä liukuvalla työajalla toiveidesi mukaan etänä tai viihtyisillä toimistoillamme Espoossa Keilaniemessä, Tampereella, Jyväskylässä ja Turussa.

Tarjoamme sinulle lisäksi useita henkilöstöetuja, kuten:

  • Osaamistasi vastaava palkkaus ja bonusmalli
  • Laajat työterveyspalvelut ja työntekijävakuutukset
  • Vuosittainen budjetti osaamisen kehittämiseen
  • Yhteiset tapahtumat ja aamupalat toimistolla
  • Lounas ja virike-etuudet (ePassi Flex)
  • Polkupyöräetu
  • Hierontaetu


Katso täältä, mitä tulevat työkaverisi ovat työnantajastaan mieltä. Tutustu myös sosiaalisen median sivuihimme (LinkedIn, Instagram ja Tiktok) #accountorteam.

 

Miten jätät meille avoimen hakemuksen?

Kerro hakemuksessasi, millainen tilanne sinulla on tällä hetkellä, millaisissa rooleissa näkisit itsesi ja millaiset asiat sinua kiinnostavat. Lähetä hakemuksesi CV:n kera meille tämän sivun alalaidan linkistä ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli sinulle sopiva tehtävä avautuu.

Lisätietoja Accountorin HR-järjestelmien parissa työskentelystä ja rekrytoinnista antaa HR Business Partner Lotta-Veera Laine-Myller osoitteessa [email protected].

Accountor HR Solutions

 

Accountor on johtava pilvipohjaisten talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisujen sekä digitalisoitujen ulkoistuspalvelujen toimittaja. Tavoitteemme on mahdollistaa asiakkaillemme uusimmat teknologiset ratkaisut sekä automatisoidut prosessit päivittäisen liiketoiminnan tehostamiseksi. Vastuullisuus on liiketoimintamme ytimessä ja meille se tarkoittaa luottamuksellista, vastuullista tietojen käsittelyä sekä ihmisten asettamista etusijalle. Koko konserni työllistää noin 2500 ammattilaista 6 maassa. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Suomen lisäksi toimimme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Alankomaissa ja Ukrainassa. Vuonna 2022 Accountor Groupin liikevaihto oli 260 miljoonaa euroa.

Accountor HR Solutions on yksi Accountorin liiketoimintasegmenteistä. Kehitämme ja tarjoamme ohjelmistoratkaisuja työsuhteen koko elinkaaren sujuvaan hallintaan palkanlaskennan, työajanhallinnan ja HR:n tarpeisiin. Työmme ja asiakkaidemme arjen selkäranka on Mepco HRM-järjestelmäkokonaisuus sekä tarjoamamme työaikaratkaisut TyövuoroVelho, TuntiVelho, Planier ja MaraPlan. Olemme alan johtava toimija ja järjestelmillämme hoidetaan yli 500.000 suomalaisen palkansaajan työsuhteen elinkaareen liittyviä asioita.

Ura Accountorilla | Accountor Group

Accountor vaikuttavuus

Accountor synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Accountor synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Accountor

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Accountor Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Avoin hakemus ohjelmistokehitykseen HR- ja työaikaratkaisujen ohjelmistojen pariin

Espoo
Tampere
Jyväskylä
Turku
Kokopäiväinen

Julkaistu 03.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti