Skip to main content

Avoin hakemus ravintola-alalle, Lappi

Sinä hotelli- ja ravintola-alan ammattilainen, opiskelija tai alasta kiinnostunut!

Meillä on jatkuva haku eri tehtäviin asiakkaillemme ympäri Lappia, koska lisätyövoiman tarve voi tapahtua myös yllättäen. Etsimme kerroshoitajia, kokkeja, tarjoilijoita, vastaanottovirkailijoita ja aputyöntekijöitä ravintoloihin, kahviloihin ja hotelleihin yksittäisistä ravintoloista valtakunnallisiin ketjuihin. Asiakasyrityksen kautta on mahdollista vuokrata kimppamajoitus työskentelyn ajaksi. Tässä on mahdollisuutesi päästä kokemaan mieleisesi Lapin sesonki tai useampikin.

Olemme apunasi etsimässä mieluisaa tehtävää ja työskentelyajankohtaa hakukriteeriesi mukaisesti. Työpaikat ovat usein joustavasti keikka- tai sesonkitöitä, mutta palkkaamme myös vakituisia alan ammattilaisia. Tuothan siis jo hakemuksessasi ilmi millaista osaamista sinulla on jo entuudestaan ja minkälaisia töitä olisit halukas tekemään ja millainen on käytettävyytesi.

Löydä unelmiesi duuni ravintola-alalta ja jätä avoin hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV ja kirjoita vapaamuotoisesti taustastasi ja käytettävyydestäsi hakemuksen vapaaseen tekstikenttään. Olemme yhteydessä sinuun löydettyämme osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavan tehtävän. Huomaathan, että käsittelemme vain hakulinkin kautta tulleita hakemuksia.

Lisätietoa tehtävästä antaa Barona Lapin henkilöstökonsultti Suvi Willström, [email protected], p. +358 50 4426 912.

Hae paikkaa viimeistään 31.05.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Avoin hakemus ravintola-alalle, Lappi

Barona HoReCa
Kittilä
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti