Skip to main content

Avoin haku teollisuuden tehtäviin

Oletko miettinyt, miten erilaiset teollisuuden tuotteet valmistuvat? Nautitko päästä näkemään konkreettisesti omien käsiesi jäljen?

Etsimme pääkaupunkiseudun eri asiakasyritystemme teollisuuden tehtäviin työntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin keväästä alkaen. Työtehtävinäsi voit tehdä esimerkiksi kokoonpanoa, tuotantokoneiden ajoa, laadunvalvontaa tai pakkausta.

Toivoisimme, että sinulta löytyy jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä tai omaat teknisen taustan esimerkiksi koulutuksen tai harrastusten kautta. Sitäkin tärkeämpää on oma-aloitteinen asenne, palo uuden oppimiseen, laadukkaaseen työhön ja kyky onnistua tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Eduksesi on myös valmius tehdä vuorotyötä. Vaatimuksena on hyvä suomen kielen taito.

Tarjoamme teollisuuden alan mielenkiintoisimpia työpaikkoja, TES:in mukaisen palkkauksen sekä mahdollisen tuotantobonuksen. Sinulla on myös mahdollisuus pitkäaikaiseen uraan teollisuuden tehtävissä.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen Adeccon sivujen kautta, sillä kuulemme sinusta mielellämme lisää. Mikäli taustasi vaikuttaa sopivalta, saatamme kutsua sinut haastatteluun nopeallakin aikataululla.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sanna Lehtinen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Avoin haku teollisuuden tehtäviin

Adecco
Vantaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti