Skip to main content

Myyntiedustaja - Renoa Group Oy

Oletko innokas ja positiivinen myynnistä kiinnostunut tekijä? Voisit sopia Renoalle B2C myynnin pariin. Etsimme Renoalle myyjää työskentelemään talotekniikan parissa, myyden omakotitaloasujille remontteja. Myyjänä autat asiakkaita tunnistamaan remonttitarpeita ja autat asiakkaita pitämään pientalot kunnossa pitkään.

Etsimme innokasta ja motivoitunutta myyjää, et tarvitse työssä onnistuaksesi aiempaa kokemusta myynnistä tai teknistä osaamista, vaan tehtäviin perehdytetään ja työssä saa aina kollegoiden ja esihenkilön tuen. Tehtävässä tarvitset omaa autoa ja kilometrikorvaukset maksetaan. Tärkein ominaisuus työssä onnistumiseksi on into ja motivaatio myyntiä kohtaan!

Näin Renoasta kerrotaan:

Renoa on Suomen johtava pientaloille talotekniikan palveluita tarjoava yritys. Meillä on LVIS-alalta 15 vuoden kokemus, jonka aikana remontteja on tehty jo 40 000. Teemme merkityksellistä työtä auttaaksemme 800 000 kunnostusiässä olevaa suomalaista kotia pidentämään elinkaartaan. Katso avoimet työpaikkamme myynnin, asiakashankinnan sekä asennuksen tehtävissä ja tule rakentamaan Kotimielenrauhaa kanssamme!.”

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Ensimmäinen haastatteluvaihe pidetään Eezyllä ja valittu henkilö työllistyy suoraan Renoalle. Haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa (arkisin 9-15) 

Saara Rouvinen 
HR-konsultti 
0504499538 
[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti