Skip to main content

Control Systems Engineer

Tana - From waste to value

Tanan tavoite on hyvin yksinkertainen: Haluamme, että asiakkaamme pystyvät luomaan jätteestä arvoa.

Tana Oy on vuonna 1971 perustettu yksityisomisteinen kotimainen ympäristöteknologiayritys, joka edistää kestävää kehitystä tarjoamalla älykkäitä laitteita ja ratkaisuja kiinteän jätteen käsittelyyn. Toimintamalli perustuu moderniin verkostokonseptiin, joka mahdollistaa keskittymisen asiakkaiden tarpeisiin ja nopeaan kasvuun. Kehittyneet ratkaisumme edistävät kannattavaa kiertotaloutta ja ympäristöterveyttä sekä säästävät luonnonvaroja.

Menestyksen tekevät kuitenkin ihmiset. Siksi panostamme asiakassuhteisiin, henkilöstömme hyvinvointiin ja motivaatioon sekä jatkuvaan tuote- ja palvelukehitykseen.

 

 

Control Systems Engineer

Etsimme asiantuntevaan tuotekehitystiimiimme ohjausjärjestelmäsuunnittelun ammattilaista. Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä vastaat Tana kaatopaikkajyrien ja jäterepijöiden ohjausjärjestelmien rautatason arkkitehtuurisuunnittelusta. Vastaat ohjelmistojen toiminnallisesta määrittelystä sovellussuunnittelijoille ja osallistut ohjelmistojen ja tuotteiden testaamiseen. Toimit oman osa-alueesi asiantuntijana tuotetuen suuntaan ja ratkaiset tarvittaessa ongelmatilanteita sekä laadit ohjeita. Tehtävässäsi pääset aitiopaikalta mukaan suunnittelemaan tulevaisuuden sähköistyvää ja älykästä konemaailmaa sekä näkemään suunnittelusi tulokset myös käytännössä.

Mitä etsimme?

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (DI/insinööri, esim. automaatio/koneautomaatio/ sähkö), sekä vahvaa kokemusta ja ymmärrystä koneiden ohjausjärjestelmistä. Sinulla on ymmärrystä myös CAN-väylätekniikasta sekä osaamista PLC-ohjelmoinnista. On eduksi, mikäli sinulla on kokemusta myös dieselmoottorikäytöistä ja sähköhydraulisesta ohjauksesta sekä sähkömoottori- ja invertterikäytöistä.

Työntekijänä olet järjestelmällinen ja energinen tiimityöpeluri. Olet käytännönläheinen ja oma-aloitteinen ja nautit monipuolisista haasteista. Sinulla on hyvä kyky omaksua uusia asioita sekä hallita useampaa samanaikaista projektia. Koska toimimme kansainvälisessä ympäristössä, sinulla on kykyä työskennellä suomeksi ja tarvittaessa myös englanniksi.

Mitä tarjoamme?

Meillä pääset työskentelemään kasvavalla ja vastuullisella toimialalla, joka edistää kestävää kehitystä. Lisäksi tarjoamme sinulle

  • itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa tukenasi ovat osaavat ja innostavat työkaverit
  • tehtävän vaativuuden, osaamisen ja kokemuksesi perusteella määritellyn palkan sekä matkapuhelinedun
  • kulttuuri-, liikunta ja hierontaedun sekä mahdollisuuden verovapaaseen polkupyöräetuun
  • työterveyshuollon palvelut Mehiläisessä
  • joustavat työaikajärjestelyt

Toimipisteesi sijaitsee Jyväskylässä tai Tampereella, etätyöjärjestelyt ovat tarvittaessa mahdollisia.

Tämä tehtävä on sinulle, joka haluat päästä haastamaan itseäsi ja kehittymään osana kansainvälistä yritystä ja dynaamista toimintaympäristöä. Tule tekemään merkityksellistä työtä ja jätä jälkesi puhtaampaan huomiseen!

Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Control Systems, Risto Haapala, puh. +358 45 354 4115.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti, viimeistään 16.6.2024 mennessä osoitteeseen [email protected].

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Control Systems Engineer

Jyväskylä
Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 15.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti