Skip to main content

Controller Oma Hämeelle hybridityöhön

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle! Kanta-Hämeen hyvinvointialueella on avautunut erinomainen tilaisuus osaaville taloushallinnon ammattilaisille. Etsimme nyt toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin kolmea controlleria, jotka toimivat organisaatiomme keskeisenä taloudellisena tukena.

Tehtäväkuvasi:
Controllerina osallistut toimialasi johtoryhmän työskentelyyn talouden asiantuntijana. Vastuullasi on talous- ja toimintasuunnitelman laatiminen, talousarvion rakentaminen, sekä talouden ja toiminnan seuranta, raportointi ja ennustaminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu palvelutuotannon analysointi ja kehittäminen, mittaristojen kehittäminen, tuotteistus, hinnoittelu ja kustannuslaskenta. Työ sisältää myös ad hoc -toimeksiantoja.

Odotamme vahvaa kokemusta sekä näyttöä aikaisemmasta osaamisesta mm.
- vankkaa kokemusta talouden suunnittelusta ja laskennasta
- aktiivista ja itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä
- erinomaisia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
- hyviä IT-taitoja

Ideaalihakijamme:
Toivomme, että olet kehittämismyönteinen, oma-aloitteinen ja että sinulla on vahvat yhteistyötaidot. Edellytämme korkeakoulututkintoa ja koulutustaustasi voi olla esimerkiksi kauppatieteiden maisteri (KTM), diplomi-insinööri (DI) tai tradenomi. Tarjoamme mahdollisuuden joustavaan hybridi työskentelyyn. Käytössämme on laaja etätyömahdollisuus ja teemme työtä joustavasti kotikonttorilla ja työpaikalla.

Tarjoamme merkityksellisen roolin ja kilpailukykyiset työsuhteen edut, kuten työmatkaedun ja kulttuuri- sekä liikuntaedut. Hyvinvointialueen controllerin tehtävä on myös muilla toimialoilla arvostettu tehtävä, ja tuo nostetta urapolullesi. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n ja Oma Hämeen palvelussuhde-ehtojen mukaisesti. Tehtäväkohtaisen 4500€/kk palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 36,25 tuntia viikossa. Koeaika on kuusi kuukautta. Haluamme Oma Hämeessä tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen. Jätäthän hakemuksen pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa laskentapäällikkö Päivi Thil, puh. 040 526 9846
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 4500€/kk, katso ilmoitusteksti
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 06.05.2024 12:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/b50a2174-9...
Ilmoitus jätetty: 17.04.2024 13:56
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: b50a2174-9909-4a81-878f-1bb86e47c7c0

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Controller Oma Hämeelle hybridityöhön

Kanta-Hämeen hyvinvointialue
Hämeenlinna
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 17.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti