Skip to main content

Corporate Counsel, Data Protection K-ryhmään

Hakuaika alkaa: 14.05.2024
Hakuaika päättyy: 19.06.2024

Haemme K-ryhmän lakipalveluihin tietosuojajuristia vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme nyt tietosuoja- ja datasääntelyn juridiikkaa hyvin tuntevaa ammattilaista vahvistamaan K-ryhmän lakipalvelut -tiimiä. Lakipalveluissa annamme oikeudellista neuvontaa Keskon sisäisille asiakkaille. Lisäksi toimimme ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa erilaisissa oikeudellisissa asioissa. Työskentelemme hybridityömallissa, johon kuuluu viikoittaisia lähityöpäiviä. Toimistopäiväsi vietät pääkonttorillamme K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa.

Corporate Counsel, Data Protection -roolissasi olet varmistamassa, että Kesko-konsernissa noudatetaan tietosuojasääntelyä sen kaikissa toimintamaissa tietosuojan compliance-ohjelman kuvaamalla tavalla.

Tehtävästä

Corporate Counsel, Data Protection -roolissa tehtäviisi voi kuulua muun muassa vaikutusten arviointeihin osallistuminen, tietosuojan kehittämistehtävät, ohjeistaminen, kouluttaminen sekä sopimusten laatiminen. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

  • Kesko-konsernin tietosuojaohjelman kehittämistä vuosisuunnitelmien mukaisesti mm. riski- ja vaikutustenarviointeja tukemalla, työkalujen kehittämisellä sekä dokumentoimalla
  • Konsernin henkilökunnan sekä K-ryhmän muiden sidosryhmien ohjeistamista ja kouluttamista tietosuoja-asioissa
  • Ohjeistamista, neuvontaa ja avustamista konserniyhtiöitä eväste- ja datasääntelyyn sekä ohjelmalliseen ostamiseen liittyvissä kysymyksissä

Roolissa on mahdollisuus kasvaa kiinnostuksen mukaan liiketoiminnan kehityksen suuntaan tai roolissa on mahdollisuus kehittyä konsernin DPO -rooliin.

Odotamme sinulta

  • Oikeustieteen maisterin tutkintoa
  • Aiempaa työkokemusta ja asiantuntijuutta tietosuoja-, eväste- ja datasääntelystä
  • Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja ilmaiset itseäsi sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti
  • Olet oma-aloitteinen ja sopeudut nopeasti muuttuviin työtilanteisiin
  • Sinulla on analyyttinen työskentelyote ja työskentelet joustavasti osana erilaisia yhteisöjä

Miksi meille?

  • Toimistopäiväsi pääset viettämään modernilla K-Kampuksellamme hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalastamassa. Kampukselta löytyy mm. viihtyisät yhteistyö- ja taukotilat, oma kuntosali ja työterveyspalvelut, kahvila ja henkilöstöravintola.
  • Nykyaikaiset työkalut ja lukuisia mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen sisäisten koulutusten ja eLearning -kurssitarjonnan parissa, sekä verkostoitumismahdollisuuksia alan ammattilaisten kanssa.
  • Muut K-ryhmän tarjoamat työntekijäedut: matkapuhelinetu, kulttuuri- ja liikuntaetu (EPassi), henkilökunta-alennukset K-ryhmän kaupoissa, omat työterveydenhuollon palvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi monet yhteistyökumppanimme tarjoavat alennuksia liikunnan ja hyvinvoinnin, matkustamisen ja majoituksen parista. Sinulla on myös mahdollisuus (käyttö)autoetuun autopolitiikkamme mukaisesti.

K-ryhmässä meillä on aktiivinen työyhteisö, joka keskittyy hyvinvointiin työssä. Tarjoamme esimerkiksi useita itsensä kehittämismahdollisuuksia, kuten sisäisiä koulutuksia, verkko-oppimiskursseja ja muita mahdollisuuksia ammatilliseen kehitykseen ja uralla kasvuun. Tuemme työ- ja perhe-elämän tasapainoa ja rohkaisemme positiivista työkulttuuria, joka edistää avointa viestintää, tiimityötä ja yhteistyötä.

Kiinnostuitko?

Jätä meille CV:si ja halutessasi vapaamuotoinen hakemuksesi. Haluaisimme kuulla myös palkkatoiveesi tehtävään. Hakuaika tehtävään päättyy 19.6.2024, Alamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana. Suoritamme valitulle henkilölle luottotietojen tarkistuksen osana palkkausprosessia, sekä huumausainetestauksen viimeistään koeajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö Harri Spolander 050 4524645. Paras aika tavoittaa: torstaina 6.6. klo 14-15, perjantaina 7.6. klo 15.30-16.30, maanantaina 10.6. klo 15-16, tai torstaina 13.6. klo 13-14.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Corporate Counsel, Data Protection K-ryhmään

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 04.06.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti