Skip to main content

Development Specialist, HR

Haluatko olla mukana luomassa elinvoimaisempaa maapalloa tuleville sukupolville? Asiakkaamme Neste Oyj etsii nyt Digital HR-tiimiinsä operatiivista Development Specialistia vastaamaan Suomen työajanhallinnan järjestelmästä. 

Tule Nesteelle

Luomme muutosta. Työskentelemme inspiroivassa ja kehittyvässä liiketoimintaympäristössä, jossa kaikella, mitä teemme, on yksi tarkoitus: Luoda elinvoimaisempi maapallo tuleville sukupolville. Kasvamme uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa ja olemme vahvasti mukana vaikuttamassa tulevaisuuteen. Arvot näkyvät meillä arjessa joka päivä: Me välitämme, me olemme rohkeita, me teemme yhteistyötä.

Välitämme toisistamme. Turvallisuus on kaiken tekemisemme ytimessä. Haluamme, että työmme tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Me Nesteellä edistämme kulttuuria, jossa jokainen on tervetullut ja tuntee olonsa turvalliseksi ja arvostetuksi omana itsenään.

Kasvamme yhdessä. Muutos tuo uusia mahdollisuuksia ja ruokkii rohkeutta ja uteliaisuutta. Globaalisti kasvavana yrityksenä tuemme jokaisen kehittymistä monipuolisilla oppimis- ja uramahdollisuuksilla. Teemme töitä yhdessä fiksusti ja joustavasti.

Työtehtävät

Tässä mielenkiintoisessa ja vastuullisessa operatiivisessa roolissa olet avainasemassa Nesteen Työajanhallinta-järjestelmän (Workforce Software) ylläpidossa ja kehittämisessä. Tehtävässä pääset mukaan Digital HR -tiimin aloitteisiin- ja kehitysprojekteihin, sekä vaikuttamaan työskentelytapojen ja käyttäjäkokemuksen kehittämiseen.

Tässä roolissa:

  • Toimit työajanhallintajärjestelmän toisena operatiivisena pääkäyttäjänä
  • Vastaat HR-datan päivittäisistä tarkistuksista, teknisestä tuesta, vianmäärityksistä, työajanhallinnan prosessien ja työkalujen kehittämisestä sekä mahdollisista työaikaraportoinneista
  • Tuet työajanhallintajärjestelmän avainkäyttäjiä
  • Tarjoat loppukäyttäjätukea sekä -koulutusta
  • Päivität ja luot uusia käyttäjätukimateriaaleja työajanhallinnan tarpeisiin loppukäyttäjille
  • Työskentelet projektien ja aloitteiden parissa kehittääksesi ja uudistaaksesi työntekijöiden palveluja sekä edistääksesi HR-digitalisaatiota

Mitä toivomme sinulta

  • Minimissään kahden vuoden kokemusta operatiivisesta Työajanhallinta -järjestelmäpääkäyttäjän työstä
  • Ymmärrystä palkanlaskennasta ja työehtosopimuksista työajan näkökulmasta
  • Ymmärrystä HR-prosesseista ja siihen liittyvän tiedon integraatiovaatimuksista työajanhallinnan ja palkanlaskennan välillä
  • Kokemusta HRIS-kehitysprojektityöskentelystä ja -toteutuksista
  • Sopeutumiskykyä nopeasti muuttuviin ja vaihtuviin tilanteisiin
  • Hyvää paineensietokykyä sekä itsensä johtamisen taitoja
  • Monipuolisia yhteistyötaitoja & ratkaisukeskeistä asiakaspalveluasennetta
  • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa

Mitä tarjoamme sinulle

  • Joustavan hybridityöskentelymallin
  • Kansainvälisen työympäristön
  • Hyvät kehittymismahdollisuudet
  • Lisäksi erilaisia etuja, esimerkiksi henkilöstörahaston osana kokonaispalkitsemista, hyvän työterveyshuollon ja laajan sairaus- tai vakuutuskassan jäsenyyden. Tuemme myös vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuurietuja.

Hakuohjeet

Mietitkö vielä, kuinka hyvin sinä & Neste sovitte yhteen? Tee lyhyt testi! neste.fi/peli.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 31.5.2023. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa CV:n/LinkedIn -profiilin, palkkatoiveen ja saatekirjeen kera mahdollisimman pikaisesti.

Toimimme Nesteen rekrytointikumppanina, joten lisätietoa tehtävästä antaa Poolian rekrytointikonsultti Elina Leskinen (020 7290 835, [email protected]).

Prosessiin saattaa sisältyä haastatteluiden lisäksi soveltuvuusarviointi. Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään hänen suostumuksellansa turvallisuusselvitys.  

Neste Oyj

Neste tuottaa ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja kiertotalouden vauhdittamiseksi. 75 vuoden kokemuksella jalostamisesta olemme nyt maailman suurin uusiutuvan lentopolttoaineen ja uusiutuvan dieselin tuottaja sekä edelläkävijä uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineratkaisujen kehittämisessä polymeeri- ja kemikaaliteollisuudelle. Olemme asettaneet kunnianhimoiset tavoitteet ilmastolle, luonnon monimuotoisuudelle, ihmisoikeuksille sekä toimitusketjulle ja raaka-aineille. Tavoitteenamme on tehdä Porvoon jalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo vuoteen 2030 mennessä. Yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on saavuttaa hiilineutraali ja luontopositiivinen arvoketju vuoteen 2040 mennessä. Menestystämme on luomassa 5 400 ammattilaista 16 maassa. Lue lisää: neste.fi/konserni. Inspiroidu tarinastamme.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Development Specialist, HR

Uusimaa
Espoo
Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 01.06.2023

Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti