Skip to main content

Digimarkkinoinnin asiantuntija, kesätyö, Ilmarinen

Ura Ilmarisessa on mahdollisuus visioida rohkeasti sekä luoda ja kokea parempaa työelämää. Suomen johtavana työeläkevakuuttajana vaikutamme toimialan kehitykseen ja työelämän uudistumiseen omalla esimerkillämme joka päivä. Huolehdimme yli miljoonan suomalaisen työeläketurvasta ja se on iso vastuu. Ura Ilmarisessa ei ole vain näköalapaikka vaan myös näytön paikka. Haluamme, että jokaisen työntekijän osaaminen pääsee parhaalla tavalla esiin.

Tule rakentamaan kanssamme parempaa työelämää

Haemme Myynti, asiakasmarkkinointi ja -analytiikka -osastolle digimarkkinoinnin asiantuntijaa.Tehtävä on kokoaikainen ja työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat aina 31.10.2024 saakka. Arvostamme, jos sinulla on myös valmius kesätyön jälkeen jatkaa Ilmarisella tuntityöntekijänä.

Ilmarisella myydään lakisääteisiä eläkevakuutuksia niin yrityksille kuin yrittäjille ja tuetaan asiakasyrityksiä työkykyriskien hallinnassa.Työhösi kuuluu myynti, asiakasmarkkinointi ja -analytiikka tiimin tukeminen vuositavoitteissa. Tehtävässä menestyminen vaatii vahvaa ymmärrystä markkinoinnista ja sen eri osa-alueista. Tehtävässä pääset hyödyntämään myös visuaalista silmääsi, luovaa ajatteluasi ja ideointikykyäsi.

Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluu:
- Verkkosivuston hakukoneoptimoinnissa ja hakusanamainonnassa avustaminen
- Verkkosivuston laadunparantelut ja sisältöpäivitykset
- Markkinointiin ja verkkosivustoon liittyvän datan raportointi ja analysointi

Mielenkiintoisen tehtävän ja parhaan porukan lisäksi, tarjoamme myös lounasedun. Lisäksi käytössäsi on toimitalon kuntosali ja muut liikuntatilat. Työaikamme ovat joustavat ja voit tehdä välillä myös etätyötä. Toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa eli meille pääsee kätevästi, vaikka julkisilla tai pyöräillen. Tule osaksi meidän mukavaa ja rentoa porukkaa, työpaikkaan, jossa viihdytään.

Intoa kehittää ja kehittyä

Tehtävässä onnistuaksesi sinulla on vahvaa kiinnostusta digitaalisen markkinoinnin puolelta. Olet oma-aloitteinen, rohkea, osaat priorisoida työtehtäviä ja kykenet työskentelemään itsenäisesti sekä ryhmässä. Sinulta löytyy myös erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista, ruotsin kieli on eduksi. Toivomme, että suoritat loppuvaiheen opintoja korkeakoulussa (tradenomi tai KTM).

Ominaisuuksia, joita arvostamme
- Tuntemusta hakukoneoptimoinnista ja hakusanamainonnasta
- Kokemusta ja ymmärrystä markkinointiviestinnästä hyvää asiakaskokemusta tuottaen
- Ymmärrystä brändin merkityksestä markkinoinnissa ja koko liiketoiminnassa
- Kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia
- Hyvää asennetta myös rutiininomaisiin töihin

Miksi Ilmariseen?

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä ja vastuullista työtä, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on työpaikka, jossa jokainen pystyy vaikuttamaan työnsä suuntaan. Se tarkoittaa selkeitä tavoitteita, ketteriä toimintatapoja ja jaettua johtajuutta. Olemme joukkue, jonka arvo ja arvot on helppo tunnistaa. Kaiken lähtökohtana on aidosti välittävä kulttuuri.

Olemme vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten. Tutustu meihin tarkemmin linkeistä: ilmarinen.fi/tyopaikat

Hae nyt

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi sisältäen CV:n ja hakemuskirjeen viimeistään 12.5.2024 mennessä. Käymme hakijoita ja rekrytointiprosesseja läpi jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon rekrytointikonsultti Tuukka Vesa, 040 160 6137 tai [email protected].

Rekrytointitoimeksiantoa hoitaa Adecco Finland Oy, valittu henkilö työllistyy suoraan Ilmariselle. Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Avainsanat
Digitaalinen markkinointi, Digital Marketing, SEM, SEO, työeläkevakuutusyhtiö, kesätyö, Ilmarinen, Helsinki

Lisätietoja tehtävästä antaa: Tuukka Vesa, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Digimarkkinoinnin asiantuntija, kesätyö, Ilmarinen

Adecco
Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 03.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti