Skip to main content

EasyFit liikuntakeskusyrittäjä

Perusta oma EasyFit -liikuntakeskus Lappeenrantaan!

EasyFit on kotimainen, laadukas, mutta asiakkaalle edullinen liikuntakeskuskonsepti ilman pitkiä sitoutumisia. EF palvelee niin naisia kuin miehiä viihtyisissä tiloissa ja tarjoaa kuntosalipalveluiden lisäksi laajan valikoiman ryhmäliikuntaa, joka pääosin toteutetaan virtuaalisena. Konseptin tukijalka on Technogymin Wellness Cloud sekä sähköinen asiakashallinta ja kulunvalvonta.

Kaikki myynti tapahtuu verkossa, yrittäjä toimii ns. club managerina. Tarjottavat tuotteet ovat laadukkaat kuntosalipalvelut, Personal Trainer palvelut, Virtuaaliryhmäliikunta sekä pieni määrä 'elävän ohjaajan' ohjaamaa ryhmäliikuntaa. Asiakkaat ovat kaikenikäisiä miehiä ja naisia. EF palveluja ostavat myös yritykset.

Edellytämme yrittäjältämme myyntihenkisyyttä sekä yhteistyöhalukkuutta. Liikunta-alan koulutus ei ole vaatimus, mutta ymmärrys liiketoiminnasta on. Yrittäjähenkisyys tarkoittaa meille rohkeutta panostaa yritykseen niin aikaa kuin taloudellisia resursseja. Yrittäjyyden edellytys on vankka taloudellinen tilanne, joka mahdollistaa optimaalisen panostuksen ja sen myötä suuren mahdollisuuden menestykseen.

Yrittäjäksi hakevan henkilön tulee olla terve ja tervehenkinen, positiivinen ihminen, joka näkee enemmän mahdollisuuksia kuin esteitä.

Mikäli tämä konsepti sinua kiinnostaa, ota yhteyttä: Ketju.fi rekrytointikonsultti Peter de Jong, [email protected], 020 730 7490.

Lisätietoa ja hakemuksen löydät täältä: https://ketju.fi/fi/ketju/302/easyfit-franchisingyrittaja

www.ketju.fi - sivusto on yrittäjyydestä kiinnostuneiden henkilöiden ja uusia yrittäjiä hakevien ketjujen kohtaamispaikka. Ketju.fi tarjoaa ketjuyrittäjyydestä kiinnostuneille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua erilaisten ketjujen tarjoamiin yrittäjämahdollisuuksiin.

Yhteystiedot: Peter de Jong, [email protected], 020 730 7490
Työpaikan osoite: 53100 Lappeenranta
Palkkaus: yrittäjätulo
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.04.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/718e795c-b...
Ilmoitus jätetty: 02.04.2024 10:51
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 718e795c-b45e-4d91-bff8-841d1b430e9b

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti