Skip to main content

Elementtityöntekijä Betset Oy:lle Kyyjärvelle

Etsimme asiakkaallemme Betset Oy:lle betonielementtityöntekijöitä Kyyjärvelle.

Betset on suomalainen perheyhtiö ja yli 70 vuoden kokemuksen ja ammattitaidon lisäksi, koko toiminta perustuu vastuullisuuteen, yhdessä tekemisen kulttuuriin sekä rohkeasti asioihin tarttumiseen.

Yritys perustettiin vuonna 1950 Kyyjärvellä, jolloin Toivo Löytönen rakensi kellariin sementtivalimon ja alkoi valmistaa kaivonrenkaita. Siitä yritys hiljalleen laajeni ja nykyisin Betset on Suomen toiseksi suurin betonisten rakennuselementtien toimittaja. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla ja laajan tehdasverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan aina nopean ja luotettavan toimituksen.

Nyt etsimme Kyyjärven tehtaalle motivoituneita työntekijöitä monipuolisiin elementtiteollisuuden tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluvat palkki- ja pilarielementtien valmistus joiden eri vaiheita ovat: muottityö, raudoitus, betonointi sekä viimeistely.

Emme odota sinun olevan valmiiksi alan konkari vaan koulutamme sinusta ammattilaisen. Eduksi katsotaan kuitenkin rakennusalan koulutus tai aikaisempi työkokemus elementtivalmistuksesta. Odotamme valmiutta 3-vuorotyöhön.

Työsuhde solmitaan aluksi Barona Teollisuus Oy:n kanssa määräaikaiseksi jonka jälkeen hyvillä näytöillä on mahdollista siirtyä Betset Oy:n kirjoille. Työsuhteessa noudatetaan Rakennustuoteteollisuuden työehtosopimusta. Palkkaus alkuun 12,50e/h + vuorolisät.

Baronalla tarjoamme sinulle:

  • innostavan ja motivoivan työporukan
  • mahdollisuuden kehittää itseäsi työntekijänä
  • kattavan työterveyshuollon Terveystalon kautta
  • Baronalaisten edut: tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta, sillä haastattelemme hakijoita läpi hakuajan ja teemme valinnat sopivien henkilöiden löydyttyä!

Hae paikkaa viimeistään 31.10.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected]

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Elementtityöntekijä Betset Oy:lle Kyyjärvelle

Betset Oy
43700 Kyyjärvi
43500 Karstula
63500 Alajärvi
Jyväskylä
43100 Saarijärvi
63800 Soini
62800 Vimpeli
69920 Perho
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 19.09.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti