Skip to main content

Elintarviketyöntekijä, Evertaste Oy

Evertastelle elintarviketyöntekijäksi!

Asiakkaallamme Evertastella on nyt tarjolla kokoaikaista työtä hyvässä porukassa, sillä etsimme tiimityöhenkisiä tuotantotyöntekijöitä elintarviketeollisuuteen Evertaste Oy:lle pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Sinulta ei vaadita aiempaa kokemusta, sillä heti työsuhteen alkuun saat kattavan koulutuksen.

Tässä työssä pärjää ripeä ja yhteistyökykyinen henkilö, joka viihtyy käsillä tehtävien töiden äärellä. Pääset valmistamaan erilaisia take away -tuotteita, kuten täytettyjä sämpylöitä, kolmioleipiä ja salaatteja. Työtä tehdään viileässä ja tuotteet valmistetaan tiiviisti yhdessä tekemällä liukuhihnatyönä. Työpäivissä on vaihtelua ja päivän aikana pääset valmistamaan useita erilaisia tuotteita. 

Evertastella sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja opetella erilaisia työtehtäviä, esimerkiksi täytteiden tekoa ja pakkauskoneiden käyttöä. Työtä tehdään joko aamu- tai iltavuorossa, viitenä päivää viikossa maanantain ja lauantain välillä. Arkisin aamuvuoro on kello 6-14 ja iltavuoro kello 13.45-21.45 sekä lauantaisin vuorot klo 6-14 tai klo 8-16. Palkka työstä vähintään 11,87 €/h ja iltalisät kertyy koko iltavuorolta sen ollen 2,04 €/h! Aiempi elintarvike- tai ravintola-alankokemus huomioidaan tietenkin palkassa. Määräaikainen työsopimus tehdään 30.9.2024 asti, mutta jatko on mahdollinen.

Jos olet täysi-ikäinen, suomen kielen taitoinen (B1-taso) ja sinulta löytyy hygieniapassi tai pystyt sen suorittamaan ennen töiden alkamista, jätä hakemuksesi jo tänään ilmoituksen ohessa olevan hakulinkin kautta.

Tästä linkistä voit vielä käydä katsomassa, millaista tuotantotyö Evertastella on:

https://www.youtube.com/watch?v=1IcVtgFHu1E&ab_channel=EezyOyj\ Evertaste - Työntekijätarina

Evertaste Oy on yksi Suomen suurimmista take away – ja lentocatering-palveluita tuottavista yrityksistä. Evertaste Oy on valmistanut korkealaatuisia tuotteita Suomessa jo vuodesta 1972 lähtien, ja nykyään yritys on osa maailman johtavaa on-board tuotteita ja palveluita tarjoavaa gategroupia. Evertaste Oy:n asiakkaita ovat kaupat, kahvilat, ravintolat ja lentoliikenneasiakkuudet. Evertaste Oy:n tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, lentokentän läheisyydessä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Elintarviketyöntekijä, Evertaste Oy

Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti