Skip to main content

Environmental Expert

Company description:

Fortum Recycling & Waste

Fortum Recycling&Waste tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus ja ympäristörakennuspalveluita.

Job description:
 

Tehtävästä

Haemme Fortum Waste Solutions Oy:n Suomen ympäristötiimiin ympäristöasiantuntijaa monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin.

 

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset asiantuntijatehtävät;
keskeisinä Suomen toimintojen ympäristölupaprosessien edistäminen ja ohjaaminen. Lisäksi osallistut esim. YVA-prosesseihin, ympäristöraportointiin sekä erilaisten ympäristöselvitysten laatimiseen. Tehtäviisi kuuluu laitosten ympäristöasioiden hallinnassa avustavia töitä, kuten laitosten ympäristötarkkailujen järjestämistä, tarkkailuohjelmien laatimista sekä vaikutusten arviointia. Työnkuvaa voidaan muokata ja täsmentää valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Tehtävää voi hoitaa pääosin etätyönä, mutta se edellyttää vähintään kerran kuussa käyntiä Riihimäellä sekä ajoittaisia asiakas/työmaakäyntejä. Voit myös hyödyntää muita toimistojamme, kuten Espoon pääkonttoria ja sen palveluita.

 

Sinusta

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa ympäristöalan tutkintoa (ins. AMK, DI, FM) ja muutaman vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä esim. jäte- ja kierrätysliiketoiminnassa, teollisuudessa tai ympäristökonsultoinnissa. Erityisesti arvostamme ympäristölupaprosesseihin liittyvää osaamista ja kokemusta projektien hallinnasta sekä kokemusta viranomaisyhteistyöstä. Kemikaali- ja laatuasioiden tuntemus sekä jätehuollon toimialan tuntemus on eduksi. 

 

Luonteeltasi olet pitkäjänteinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta viihdyt myös tiimissä ja pystyt hallinnoimaan useita asioita rinnakkain. Toivomme sinulta hyviä kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä englannin kielen taitoa. 

 

Tarjoamme sinulle
Tehtävässäsi pääset aitiopaikalta mukaan kierrätyksen ja jätepalveluiden kehittyvään liiketoimintaan. Ympäristötiimi on kiinteästi mukana ja avainasemassa moninaisissa hankkeissamme sekä jo olemassa olevan toiminnan että uusien toimintojen ja tuotteiden parissa. Haastavissa ja vaihtelevissa tehtävissä voit laajasti kehittää osaamistasi yhdessä ammattitaitoisten kollegojen kanssa.
 

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi viimeistään 26.5.2024 rekrytointijärjestelmämme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa ympäristöpäällikkö Riikka Kantosaari, 050 5344085.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
 

Salary To define
 

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen biodiversiteettiin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Environmental Expert

Riihimäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti