Skip to main content

Erikoislääkäri syöpätautien poliklinikalle Kanta-Hämeen keskussairaalaan

Haemme Kanta-Hämeen keskussairaalaan Hämeenlinnaan erikoislääkäriä vakituiseen virkaan syöpätautien poliklinikalle. Tehtävä soveltuu sekä vastavalmistuneelle erikoislääkärille, että jo kokeneemmalle kollegalle!

Kanta-Hämeen hyvinvointialueella tuotamme erikoissairaanhoidon palveluja 11 kunnan noin 170 000 asukkaalle. Syöpätautien poliklinikalla työskentelee viisi erikoislääkäriä ja yksi erikoistuva lääkäri. Kaikki virat ovat nyt haettavaa lukuun ottamatta täytettyinä. Syöpäpotilaiden vastaanotot on keskitetty Hämeenlinnaan, mutta lääkehoitoja toteutamme Hämeenlinnan lisäksi lähipalveluna myös Riihimäen ja Forssan sairaaloissa. Lisäksi meillä on Hämeenlinnassa palliatiivinen poliklinikka, jossa työskentelee 1-2 lääkäriä. Teemme tiivistä yhteistyötä ympäröivien hyvinvointialueiden kanssa, joilta ostamme esimerkiksi sädehoidon. Tulevaisuudessa olemme osa Ahveniston ASSI-sairaalaa, jonka uudet tilat otetaan käyttöön vuonna 2026.

Meillä on Hämeenlinnassa toimiva Oma Onkologi -järjestelmä, joka tarjoaa monipuolisen ja palkitsevan syöpälääkärin työnkuvan, sekä mahdollistaa pitkäaikaiset hoitosuhteet. Konsultaatiomahdollisuudet työyhteisössämme ovat hyvät, tuemme ammatillista jatkokoulutusta ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön. Suhtaudumme avoimesti osittaiseen etätyöhön ja osa-aikaisuuteen, jotka tukevat työn ja vapaa-ajan yhdistämistä.

Odotamme sinulta halukkuutta vastuunottoon yleisimpien syöpäsairauksien lääkehoitojen suunnittelusta ja potilaiden seurannasta. Työtehtäviisi sisältyy myös moniammatillisia hoitokokouksia ja osastokonsultaatioita. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja motivaatiota uusien toimintamallien, sekä ammattitaitosi kehittämiseen.

Edellytämme erikoislääkärin oikeuksia tehtävään soveltuvalta erikoisalalta. Virassa voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

Oma Hämeellä saat käyttöösi laajalti työsuhde-etuja:

- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti
- Kattava koulutustarjonta

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus määräytyy voimassaolevan Lääkärisopimuksen ja lääkäreiden palkkaperusteista hyväksytyn ohjeen mukaisesti. Muut ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan. Käytössä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita esimerkiksi väitöskirjan tekemiseen, ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen tai muun tieteellisen tutkimuksen tekemiseen.

Yhteystiedot: Syöpätautien ylilääkäri Petri Nokisalmi puh. 040 4801615, [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Katso kuvaus
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 03.05.2024 12:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/94a1d82f-c...
Ilmoitus jätetty: 08.04.2024 08:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 94a1d82f-cb9b-4122-a2eb-43ed6276c71a

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti