Skip to main content

Erityisluokanopettaja, määräaikainen, Saunakallion koulu

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Haluatko olla tukemassa ja kannustamassa lasten oppimista? Oletko yhteistyökykyinen ja haluaisit kiinnostavan työn opetuksen parissa?

Olisitko sinä Järvenpään kaupungin uusi ERITYISLUOKANOPETTAJA?

Haemme erityisluokanopettajaa Saunakallion koululle.

Saunakallion koulu on vahvuuspedagogiikkaan suuntautunut monikulttuurinen koulu Järvenpään vehreässä Jampan kaupunginosassa. Koulussa on noin 280 oppilasta vuosiluokilla 1-6. Toimintakulttuurimme rakentuu inkluusiomyönteisyydelle. Yhteisopettajuus ja aktiivinen tiimityöskentely ovat tärkeä osa koulumme arkea.

Mitä pääset tässä tehtävässä tekemään:

Erityisluokanopettajan tehtäviin kuuluu erityisopetuksen järjestäminen tuen oppilaille omassa tiimissään inklusiivisesti. Toimimme kolmessa tiimissä; 1-2, 3-4 ja 5-6 luokat.
Tehtävä on määräaikainen ajalle 6.8.2024-31.5.2025.

Toivomme Sinulta

Hakijalta edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua työskennellä samanaikaisopettajuudessa. Työ vaatii hyviä organisointitaitoja ja näkemystä opiskeluhuoltoryhmän moniammatillisen yhteistyön toteuttamisesta.

Pidämme tärkeänä hyvien perustietojen ja taitojen oppimista. Arvostamme aktiivista ja myönteistä yhteistyötä kotien kanssa, oppilaiden syvien vahvuuksien tuntemuksen edistämistä sekä restoratiivista, keskustelevaa oppimisilmapiiriä ja sovittelua.
Tehtävässä katsotaan eduksi monipuolinen kokemus erityisopetuksesta, joustavien erityisopetuksen rakenteiden suunnittelusta sekä inklusiivisesta opetuksesta.
Hakijan kokemus samanaikaisopettajuudesta sekä opiskeluhuoltoryhmässä työskentelystä katsotaan eduksi.

Miksi tulisit meille Järvenpäähän?

Saunakallion koulun innovatiivinen ja hyvähenkinen työyhteisö antaa mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja innostavaan työtodellisuuteen. Meillä ketään ei jätetä yksin, kollegiaalinen tuki on osa arkea. Tervetuloa mukaan kehittyvään kouluumme!

Oheisesta linkistä pääset tutustumaan, millaista kulttuuria me Järvenpäässä toteutamme ja tavoittelemme https://www.jarvenpaa.fi/itseohjautuvuus.

Rekrytoinnin eteneminen:

Käytämme tässä rekrytoinnissa anonyymiä rekrytointia. Työhakemuksesta piilotetaan ensimmäisessä käsittelyvaiheessa hakijan henkilökohtaiset tiedot sekä liitetiedostot. Rekrytoiva esihenkilö valitsee haastatteluun kutsuttavat hakijat osaamisen, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella. Anonymiteetti puretaan haastattelukutsujen lähettämisen jälkeen, minkä jälkeen rekrytointiprosessi jatkuu normaalisti.

Lisätietoja voit tehtävästä kysyä [email protected].

Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi, hakua on jatkettu 2.5.2024 klo 15.00 asti.

Kelpoisuusehdot

Edellytämme erityisluokanopettajan kelpoisuutta opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti.
Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut hakemukset.

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala OVTES
  • Koeaika on neljä (4) kuukautta
  • Virkaan valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote
  • Meillä Järvenpäässä on opettajien palkkauksessa käytössä työn vaativuuden arviointiin perustuva palkkiojärjestelmä. Arvostamme erityisopettajan työtä, joten erityisopettajille ja erityisluokanopettajille maksetaan tehtäväkohtaisen palkan päälle 100-150 €/kk rekrytointi-/TVA-lisää

Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia. Tietoa organisaatiosta

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla.

Sijainti
Pihkapolku 4
Järvenpää

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti