Skip to main content

Erityisohjaaja, Limingan koulukoti

Koulukodin osastot ovat neljä paikkaisia ja niissä on vahva henkilöstöresurssi. Laitokseen sijoitetaan 12-17 vuotiaita lapsia, jotka ovat vakavassa päihde-, rikos- tai itsetuhoisuuskierteessä olevia lapsia. Laitoksesssa on neljä erityisen huolenpidon osastoa ja kaksi vaativan hoidon osastoa.

Lapsen kanssa tehtävä työ on yksilöllisiä tarpeita vastaavaa kokonaisvaltaista korjaavaa ja intensiivistä hoitoa sekä huolenpitoa. Tavoitteena on pysäyttää lapsen itseään vahingoittava käyttäytyminen turvallisesti ja konkreettisesti sekä mahdollistaa lapsen hyvä hoito.

Osastojen hoidollinen arki on ennakoitua, vakauttavaa ja strukturoitua. Lasten hoidosta vastaa monialainen tiimi, johon ohjaajien ja valvojien lisäksi kuuluvat oman osaston tiiminvetäjä ja erityisluokanopettaja ja koulunkäynninohjaaja, yksikön oma sosiaalityöntekijä, psykologi, sairaanhoitaja, erikoislääkäri sekä vastaavat ohjaajat. Hoitosuhdeluku on vähintään 2.1. Työ on kaksivuorotyötä.

Erityisohjaajana olet tärkeä osa osastomme moniammatillista työryhmää sekä hoitotiimiä. Vastaat lapsen hoito- ja kasvatussuunnitelman valmistelusta sekä hänen tarvitsemansa tuen arvioinnista. Työparisi kanssa suunnittelet lapsen hoitoon liittyvän työnjaon yksilöllisten tavoitteiden sekä lapsen tarpeiden mukaisesti.

Omaohjaajana vastaat hoitoprosessin suunnitelmallisesta etenemisestä ja lapsen asioiden hoidosta sekä sijoitukselle asetettujen tavoitteiden mukaisesta työskentelystä hoidon eri vaiheissa. Tuot näkemyksesi lapsen moniammatilliseen hoitoon ja seuraat hoidon etenemistä sekä sen vaikuttavuutta. Huolehdit asiakaskohtaisesta dokumentoinnista sekä lääkehoitosuunnitelman mukaisesta lääkehoidosta. Tehtäviisi kuuluu myös lastensuojelulain mukaisten rajoitustoimenpiteiden toteutus.

Työssäsi tuet lapsen asettumista, pysähtymistä ja rauhoittumista hoitojaksolle. Huolehdit myös, että yhteistyö vanhempien, sijaishuoltopaikan, sosiaalityöntekijän ja muun verkoston kanssa toimii. Yksilöllinen työ tapahtuu usein jokapäiväisissä tilanteissa, jolloin tukenasi on osaston moniammatillinen hoitotiimi. Ja toki osaston kaikkien lapsien hoito on yhdessä vastuullamme.

Sinun työsi tavoitteena on luoda yhteys ja luottamuksellinen suhde lapseen sekä mahdollistaa tunnetasolla tapahtuva terapeuttinen, korjaavia kokemuksia synnyttävä työskentely.

Yhteystiedot: Teija Tuuliainen p. 029 5244205
Työpaikan osoite:
Palkkaus: aloituspalkka on välillä 2700-3100 euroa riippuen koulutuksesta ja kokemuksesta
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 05.05.2024 19:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/26c5658f-f...
Ilmoitus jätetty: 19.04.2024 16:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 26c5658f-f98e-47d9-bf28-45a9b368d0ee

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Erityisohjaaja, Limingan koulukoti

Valtion koulukodit
91900 Liminka
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 19.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti